AKTUÁLNĚ
Novinky Doktor 13.09. 12:00

NFL preview - WEEK 1

Eagles@WTF

Tip: Eagles

Ne, nepřepsal jsem se. Zkratka WTF myslím lépe vystihuje to, co majitelé Washingtonu předvedli s názvem svého týmu. A co se týče výsledku, tak Eagles jsou pro mě jasnými favority. Wentz má konečně nějaké receivery, na které bude moct házet a ani D-line složená ze čtyř výběrů v prvním kole za poslední 4 roky v čele s hvězdným nováčkem Chasem Youngem jej nedokáže zastavit.

Dolphins@Patriots

Tip: Patriots

Patriots vstupují do éry po Bradym. Hin sa ukáže, jestli měli pravdu ti, co řííkali, že Brady je především produkt Belichicka, nebo ti, kteří tvrdili, že Brady je prostě nejlepší QB v lize. Vzhledem k tomu, že si ještě pamatuju sezónu, kterou Pats odehráli s Mattem Casselem za centrem, a přesto dosáhli na bilanci 11-5, věřím, že i letos budou pořád útočit na první místo v divizi. Bylo by velkou chybou tenhle tým podcenit.

Packers@Vikings

Tip: Vikings

Tohle bude pořádná bitva. Vikings to na Packers umí, ale jejich D-line už není to, co bývalá a ani skvělá sestava linebackerů nedokáže zastavit dvojici Aaronů v zeleném dresu. Packers to letos mohou dotáhnout hodně daleko a do sezóny prostě potřebují vykročit pravou nohou.

Colts@Jaguars

Tip: Colts

Hosté jsou pro mne favoritem divize AFS South, Jaguars oproti tomu největšími outsidery celé ligy. Easy pick.

Bears@Lions

Tip: Bears

Strašně bych si přál, abychom tenhle zápas vyhráli. Tak proto tipuju Bears. Bohužel se obávám, že obrana Chicaga se vrátí na level 2018. A taky vím, že Lions mají vždy velké problémy s pasy na running backy – tudíž mám nepříjemný feeling, že nás Tarik Cohen krutě potrápí.

Panthers@Raiders

Tip: Raiders

Letos už to prostě Pirátům musí klapnout – tenhle tým už vloni flirtoval s play-off a pokud má mít onen monster kontrakt s Jonem Grudenem smysl, tak tuhle sezónu už prostě do play-off musí. Přesto, že i oni mají problém s pokrýváním pasů na runing back, tak ani spousta fantasy bodů od CMC by neměla na chlapce z města kasín stačit.

Jets@Bills

Tip: Bills

Pro mnohé jsou Bills favoritem na sesazení Pats z trůnu v AFC East. Já ovšem stále sázím na Patriots. Ovšem Jets dome Buffalo prostě porazit musí – to je bez diskuse.

Browns@Ravens

Tip: Ravens

Vloni byli Browns strašně overhyped, letos jsou dle mého názoru naopak neprávem podceňování. OBJ hrál celou minulou sezónu se zraněním, kdežto letos to bude úplně jiné kafe. Wills s Conklinem nadto zásadně vylepší protekci pro Mayfielda, kterému snad konečně připraví Stefanski s Van Peltem lepší playbook. Sice věřím o trochu víc domácím, protože mají celkově lepší tým, ale vůbec bych se nedivil, kdybychom se večer ještě divili.

Seahawks@Falcons

Tip: Seahawks

Letos Seattlu opravdu věřím. Ten tým je neskutečně silný a příchod Jamala Adamse, byť za něj dali stádo krav i se statkem, defenzívu pozvedl o level výš. Falcons nebudou jednoduchým soupeřem, ale Seahawks prostě mají kvalitu na své straně.

Chargers@Bengals

Tip: Bengals

Já jsem jednoznačný Borrow-believer. Bengals vloni doplatili na kupu zranění. Ale jestli letos zůstane zdravý Mixon, Green, Boyd a Ross, tak to bue pořádný fičák! Osobně mám Bengals za černé koně letošní sezóny. A tudíž jim samozřejmě věřím i v prvním zápase proti Bolts. Ti už nemají Riverse a k tomu se zranil Derwin James. Proto si myslím, že je Bengals dokáží přehrát.

Cards@49ers

Tip: Niners

Na webu jsem viděl několik tipů na upset. Ano, Cards posílili a mají Hopkinse, ano Niners jsou hodně „thin“ na pozici WR, ale stále je to tým, který je pro mě hlavním favoritem celé konference NFC. Cards budou kousat a škrábat, ale na výhru proti Niners to dle mého názoru stačit nebude.

Bucs@Saints

Tip: Saints

Na tenhle zápas se netěší snad jen ten, kdo v životě o americkém fotbalu neslyšel. Brady vs. Brees. Papírově mega silná Tampa proti týmu, který má rok co rok ambice na titul. Tohle bude velká jízda! Bucs asi ale nebudou mít Evanse a dle mého názoru jim uškodí to, že neabsolvovali standardní přípravu, aby se mohli více sehrát. Tudíž si myslím, že bude chvilku trvat, než si to všechno sedne. Proto věřím víc domácím.

Cowboys@Rams

Tip: Cowboys

V tomhle zápase se může stát naprosto všechno. Rams už sice nemají Gurleyho, ale Akers může setsakramentsky překvapit. Stejně jako v případě Clevelandu se domnívám, že i Rams jsou neprávem podceňovaným týmem. Ale Dallas strašidelně posílil a z té D-line je mi špatě jen když ji vidím napsanou na depth chartu. Kdybych proti nim měl hrát, tak se asi hodím marod.

Steelers@Giants

Tip: Steelers

Big Ben is back, Steelers are back. To je samozřejmě velká pravda, nicméně tenhle zápas bude patřit Jamesi Connorovi. Ale nemyslím si, že to Oceláři budou mít jednoduché – Giants budou letos lepší, než se obecně předpokládá.

Titans@Broncos

Tip: Titans

Všude v diskusích vidím nadšené fanoušky Broncos, jak pějí ódy na dvojici Gordon-Lindsay a jak tvrdí, že Drew Lock bude letos vynikající. Něco pravdy na tom bude, ale styl Titan jim vůbec nebude vonět. Henry-Henry, play-action, a tak pořád dokola. Tohle se brání fakt těžko a bez Vona Millera zvlášť.

Sdílejte na sociálních sítích

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se prosím přihlašte

Komentáře ke článku

  • DebiQue
    16. září 2020 12:45

    Myslim, ze majitelia Washingtonskeho timu urobili takticky tah tisicrocia! Po sezonach trapenia a biednej hry sa rozhodli svojim hracom vysvetlit ako maju hrat tym najjednoduchsim a zda sa ze aj najefektivnejsim sposobom. Dali do nazvu timu aj nazov sportu, a zda sa ze to pomohlo, pretoze hraci naozaj pochopili aky sport maju napodobnovat. Washington hral po rokoch naozaj futbal, a ziskali vyhru nad vysokym favoritom...;)

  • DebiQue
    16. září 2020 12:54

    Paci sa mi tiez, ze timy Jaguars a Football Team, ktore boli pred par dnami oznacovane za najvacsich kandidatov na tankovanie zalepili svojim neprajnikom hubu hned v prvom kole...

  • tomas21192
    16. září 2020 09:19

    bude aspon jedna z legendarnych rubrik Co zaujalo Doktora alebo ZaZ?

  • EBT
    16. září 2020 10:33

    Maximálně zítra by měla vyjít moje nová pravidelná rubrika, tak snad bude co číst :)

  • odborník z gauče
    15. září 2020 15:48

    Btw. Jak jsem byl dycky vysazenej na ty hysterický komentátory, který křičí u každýho 1st downu, tak musím říct, že bez diváků ten komentář dělá půlku zážitku, když jsem pak slyšel komentář LAR-DAL, tak to tam přednášeli jak informace k situaci na silnicích v severních Čechách, naprosto mě to nebavilo

  • harykk
    15. září 2020 07:33

    Ještě že Gostkowski ten rozhodující FG proměnil, jinak byl po tomto zápase v důchodu.

  • Citrusfernet
    15. září 2020 08:25

    Mno neviem ci nepojde aj tak, dalsi zapas uz take predstavenie nemusi stacit a v Titans to vedia a neviem ci to budu chciet riskovat. Na kazdy W sa zrovna oni dost nadru

  • Speedy
    15. září 2020 09:49

    Také se přikláním k variantě, že půjde. Dneska to na výhru stačilo jen tak tak. Místo pohodového vedení o 10 bodů to byly nervy. Teď otázka koho místo Gostkowkiho? Na PS mají K nováčka, který s nimi byl celý camp.

  • VojTEKK
    15. září 2020 15:13

    On v důchodu a já bez peněz... Chvílema jsem ho proklínal, ale nastěstí se propbral v pravý moment...

  • Hooper
    15. září 2020 01:58

    Artaxerxés, případně Jirka Robek: Zatím jste jasně lepší.

  • Odell13
    15. září 2020 02:08

    zas tak jasně bych to neviděl. Míčem se spíš daří hýbat vám, nám k bodům pomohla chyba returnera a hodně přísný DPI. Pak teda top pas a 40y bomba od Jonese, který to ale vykompenzoval šíleným íčkem. Jinak tam žádný pohyb není. Běhovou hru nemáme nikdo. Ale podle počtu úspěšných třetích downů jsou za mě lepší oceláři.

  • Odell13
    15. září 2020 02:11

    Dupree potřetí úplně neblokovaný, Thomas jde potřetí do double blocku. Adjustment bude kdy?

  • Hooper
    15. září 2020 02:17

    @Odell13 Dupree hraje dobře, proč držíme Johnsona na returnech - to fakt netuším. A nějak se vám rozehrává Barkley.

  • Odell13
    15. září 2020 02:39

    @Hooper zasloužené vedení, na Barkleyho vyšel jeden screen, jinak je snad 5y v minusu z běhů. Naše klasická běhovka, nic se nezměnilo zatím. Ten s jeho výbušností běhat v dallasu v době největší slávy jejich oline, tak má snad dvojtý čísla co Elliot...

  • Krusnohor
    14. září 2020 23:00

    Nevíte někdo, jak je to s tv přenosy? Na O2 ani PS není přenos pondělní dohrávky uveden. Fakt to řídí amatéři, snad se to posune k lepšímu.

  • Hooper
    15. září 2020 01:06

    Už na Premier Sport frčíme. Akorát to komentuje Dundáček. *chjo*

  • Hooper
    15. září 2020 01:12

    @Hooper "Pasová přihrávka" již ve třetí sekundě zápasu.

  • Doonku
    14. září 2020 19:55

    jako první zapas hodnotím jako fanoušek Panter utok dobrý až mě překvapil jak šlapal ale ta defenziva katastrofalní na to že všechny drafty padli na deffku tak tam nevidím o proti lonsku vubec zlepšení ale beru to tak i že nám skončl Luke to je tak jediná věc na co se vymluvit.pokud se defenziva nak nezlepší tak to vydím z bídou na 1:15 v konferenci nabite jedním lepším týmem než druhým nemužeme vubec konkurovat.

  • Marphony
    14. září 2020 17:46

    Browns dokáže mě vysvětlit někdo ty Browns ? Čekal jsem že prohrajou ale taky jsem čekal nějaký progress.Odell nasranej , hádky na střídačce , Mayfield ztracenej stejně jako loni...Nějaký fanda Browns zde ?

  • EBT
    14. září 2020 18:21

    Já myslím, že všichni fandové Browns jsou už dávno po sebevraždě :D Ten tým nemá fakt nic, na papíře jména na SB, ale evidentně s nima nikdo neumí pracovat. Dokud si tam nesedne trenérský tým, tak tam můžou chodit největší hvězdy a nic z toho nebude.

  • AlešJets
    14. září 2020 14:06

    Může Newton s Billem nějak navázat na formu Caroliny ze sezóny 15:1 a Superbowlu, nebo si Newton odehraje to svoje 7:9 a pak pověsí kopačky na hřebík?
    Jestli teda je to řešení budoucnosti na nějaké 3 roky pro Patriots
    Jinak vás zdravím, přátelé, NFL bez diváků stojí za starou bačkoru

  • Kurka84
    14. září 2020 14:05

    Ja jsem s prvním zápasem spokojen, to že tým zůstal víceméně pohromadě bude v začátku velká výhoda. Útok vybornej, hodně dobrej play calling, těžko se to četlo. Obrana na konci až moc soft, ale bylo to jasnější než říká výsledek. Takže za mě dobrý a jedeme dál...

  • Spira1984
    14. září 2020 14:02

    Az na Vikings celkem dobrý predict

  • Luc123
    14. září 2020 13:37

    Tak jsem včera netrefil ani vrata od stodoly a ve čtvrtek jsem tipovat nestihl. Krásných 30 bodů je super začátek :))) Nicméně Pats vyhráli, ještě stále se ale sžívám s tím, že QB nám hraje můj nejméně oblíbený hráč v lize. Ale snad to nějak půjde. Když dokázal být v SB s Panthers tak proč ne s námi. První kolo je vždy ošidné zvláště pak bez přípravných zápasů. Včera mě překvapila řada výsledků jak se ukázalo již v tipovačce. Výkon Pats měl k dokonalosti daleko, ale měl jsem celý zápas dojem, že to bylo pod kontrolou a měli jsem ještě prostor přidat další rychlostní stupeň. Hodně se mi včera opět líbil RW, řekl bych hráč týdne. Hodně jsem čekal od zápasu Saints s Tampou. Fandil jsem Tampě to je jasné, a ukázali toho poměrně dost, ale pohříchu jen v obraně. TB hrál včera dost podprůměrně, ale nepochybuji že se zlepší. I tak Tampa ukázala dost potenciálu a proti Saints to nebylo vůbec špatné. Tolik chyb co udělali to by i Lions záviděli. No dobře tak Lions ne.. ale bylo toho hodně a vždy tím dostali Saints do sedla.

  • Hooper
    14. září 2020 13:53

    Jak včera citoval Ježour už nevím koho - "first week is a liar.". Vy jste proti Delfínkům splnili povinnost, to samé Seattle v Atlantě. Prohry Eagles a Colts jsou nepochybně překvapení. A mnohé týmy se budou sehrávat ještě tak tři zápasy.

  • Spira1984
    14. září 2020 14:06

    Výsledek ok
    ale hra asi nic moc. Za mně včera krásné
    výsledky a ani nijak moc překvapivé tedy až na Eagls

  • Luc123
    14. září 2020 14:20

    @Spira1984 Chápu někoho to nepřekvapilo, já zase vsadil na Lions.. já nevím proč to někdy dělám. Myslím, že tento tým mě stal v tipovačce historicky nejvíce bodů a to většinou ten zápas měli na lopatě...

  • harykk
    14. září 2020 16:19

    S tím, že za nás hraje Superman, se také musím sžívat. Ovšem ten zone-read-option a Newtonovo rychlé nohy fungují a byly z toho dva TD. Bylo to kontrolované vítězství, slušná obrana a platí to co minulý rok, musí se probrat WRś, ten Harryho fumble do touchbacku místo TD byl hrozný.

  • Tab Perry
    14. září 2020 13:23

    U Bengals už x let setrvalý stav. Stále máme nejlepšího QB v lize, ale O-line mu to kazí.

  • EBT
    14. září 2020 13:35

    To jako fakt? A který z nich byl nejlepší? Dalton nebo Burrow? :D

  • Tab Perry
    14. září 2020 19:15

    @EBT Všichni tři. Palmer, Dalton i Burrow. Dalton hozený do vody pravidelně postupoval do PO, a to v nejtěžší divizi. A 2015 jsi to snad viděl sám, jak si s průměrnou O-line dělal s většinou soupeřů, co chtěl. Kdyby se nezranil, tak SB byl jasný. Na ta zranění máme holt smůlu. 2005 bychom taky pravděpodobně vyhráli, kdyby se Palmer nezranil. Snad to Burrowa mine. A sleduj to trochu a neptej se tak hloupě.

  • EBT
    14. září 2020 20:28

    @Tab Perry a to jsou pro tebe atributy potřebné k tomu být nejlepší v lize ? V době kdy tam je Breese, Payton, Eli, Brady a spol. ?

  • Tab Perry
    15. září 2020 05:33

    @EBT Když otevřu doma šatník, nevidím tam viset dresy Bradyho ani těch dalších, co jsi napsal, ale vidím tam dresy Taba Perryho, Carsona Palmera a Andyho Daltona. Proč? Protože byli nejlepší.

  • EBT
    15. září 2020 08:42

    @Tab Perry Ty si ztracenej 😁

  • DCC
    14. září 2020 12:21

    Ja bych Bradyho jeste neodepisoval. Hrali první zapas s blbou pripravou proti jednomu ze dvou nejsilnejsich tymu v lize a to na jejich hristi. Jedno utkání sezonu nedela.

  • formic81
    14. září 2020 08:19

    skoda mluvit. Jimmy hroznej, ale ten zapas jsme meli vyhrat v prvni pulce. Snad to nejak pujde, Ayuk a Samuel by meli v utoku dost pomoct

  • harykk
    14. září 2020 09:19

    ty vago na začátku jsem koukal, poslední mač na 6 tis a možnost cashout pro 5 tis. Když to bylo 10-0 řekl jsem si, že to nechám dojet :(

  • potkan
    14. září 2020 01:35

    je to tam, 49s padli a ani to dlho netrvalo.
    podla mna jednoznacne zlomovym momentom zapasu bol ubraneny 4a1to goal v 1Q. tam sa zlomili hlavy, 49s zistili ze im nevyjde vsecko a cards zistili ze 49s nevyjde vsecko.
    deandre paradny zapas, s kylerom si rozumeju ako keby sa poznali od skolky. fitz nebude mat problem ze je v pozicii zalohy na ktoru sa hadze ked je zle - tak funguje uz par rokov. a kirk dostane priestor na big plays.
    akurat po zemi je to poslabsie. uvidime ako si to sadne v dalsich kolach.
    obrana prvych 10 minut na hrisku nebola, ale akonahle sa dostavila, tak fungovala dobre. obcas az hodne dobre.
    akurat tych penalt bolo sakra vela. najma za preve tri stvrtiny.

  • EBT
    14. září 2020 13:15

    S tím rozpisem co jsem viděl, můžete začít klidně 5-0 :)

  • DebiQue
    16. září 2020 12:58

    Nebyt DeAndre Hopkinsa, zrejme by sme uz teraz tipovali, ci budete znova draftovat z prveho miesta ale ten chlapec je proste bozsky... Nechapem, ako sa ho mohli Texans vzdat...

  • jakubp
    14. září 2020 01:29

    tak takyto kopanec do gul si uz pekne dlho nepamatam....30 yardov...really? :-(

  • EBT
    14. září 2020 01:27

    Jimmy to opět zajebal, klasika 😁

  • korek
    14. září 2020 01:54

    Kdyby člověk viděl jen statistiky, řekl by si, že hrál docela slušně. Ale je vážně šílené, jak dlouho mu trvá, než pošle přihrávku.

  • EBT
    14. září 2020 11:22

    @korek Kdyby dlouho, ale on to ještě pošle vysoko a za hráče. Zrovna se divím, že v tomhle na tom nezapracovali, protože to je asi jeho jediná šance, jak se posunout a to být takový ten klinicky přesný game manager alá Smith.

  • Platon
    14. září 2020 01:26

    a frisco v prdeli stejně jako colts :-)

  • EBT
    14. září 2020 01:22

    To si děláš prdel 😁😁😁borec si natáhne lýtko o final kopu 😁😁😁😁😁

  • Platon
    14. září 2020 01:21

    bullock :-)

  • korek
    14. září 2020 01:17

    A v tom Cinci se děje co? Naprosto jednoznačný incomplete písknou jako complete a pak odpískají, že to jdou přezkoumat, ve chvíli, kdy už dávno Bengals rozehráli?

  • potkan
    14. září 2020 01:11

    david johnson urobil vo stvrtok 109y f/s a vypadal ako jeho verzia z roku 2016. deandre za tri stvrtiny chytil nieco cez 100y a je to najcastejsi a najistejsi ciel pre kylera. mam pocit ze david na tom trejde zarobil viecj - jeho u cards nevedeli vyuzit. deandre je dobry v kazdej scheme.

  • potkan
    14. září 2020 01:13

    v kazdom pripade je to fantasticky fotbal, z obidvoch stran.

  • Odell13
    14. září 2020 01:03

    ty vole, Burrowe...

  • Platon
    14. září 2020 00:54

    Ty zebry ve friscu se ted vyznamenali aneb jak dopřát Arizoně td kdyz udělají na vlastních 5 yardech 3 a 10 incomplete a zebry pisknou neviditelný holding

  • potkan
    14. září 2020 01:03

    blbost, piskaju dobre. teraz rovnako dobre piskli friskom DPI na 3d

  • Citrusfernet
    14. září 2020 00:53

    Zeby predsa len aj 49ers pokracovali v tradicii porazenych timov zo SB ?

  • Citrusfernet
    14. září 2020 00:25

    Ta farebna kombinacia cardinals-49ers si robia srandu 😳, ne?

  • potkan
    14. září 2020 00:35

    neboj, az bude odveta tak cards budu hrat tradicne v ciernom. cierne dresy vytahuju vzdy na domaci zapas s 49s, druhy cierny zapas sa zrejme losuje :)

  • Platon
    14. září 2020 00:21

    Ten garropullo se přihlásil do latinsko amerických tanců ?co to tam ten jeliman proboha nacvičuje za kroky?

  • potkan
    14. září 2020 00:20

    sakra gonzales asi nechce v lige moc dlho vydrzat. cards nemaju na kickerov moc nos. ano, neni hanba nedat 45+ a 50+, ale toto su vzdialenosti kde dobri kickeri zarabaju.

  • Platon
    14. září 2020 00:23

    Slepec colts dnes nedal 30 yardovy to je ostuda kopat kolem 50 yardu je hodne tezke a ten 56 yardovy dal

  • potkan
    14. září 2020 00:33

    @Platon NFL kicker musi davat 30y vzdy, 40y skoro vzdy. toto zvlada kazdy kto v tej lige je, samozrejme excesy sa najdu. peniaze sa zarabaju na 50+y. kto dokaze si na tejto mete udrzat nervy a percenta ako pri 40+y ten je spicka a toho zaplatia.

  • Odell13
    14. září 2020 00:16

    Brady a Gronku, je čas udělat pápá. Čím dřív si to přiznáte, tím lepší pro vás. Nebuďte jak 68.

  • Platon
    14. září 2020 00:12

    Ten přestup byl jen bublina jak zvýšit v tampe návštěvnost a po sezóně prijde kruté vystřízlivěni a bucs budou muset hledat perspektivniho qb. Z minulosti a zásluh se úspěchy nedaji delat

  • EBT
    14. září 2020 00:15

    Už loni byl úplně mimo. Můj tip je, že po sezoně ukončí kariéru, tohle nemá zapotřebí trpět víc než jednu sezónu 😁

  • EBT
    14. září 2020 00:18

    Letos výhodou je, že byla krátká a zároveň dlouhá offseason. Bylo málo tréninku a tak neco určitě posetril. Přiznal to i Arod, kterej v podcastu priznal, že ho poprvé za 16 let nebolí ruka 😁

  • Platon
    14. září 2020 00:20

    @EBT tak je pravda ze loni byli u pats tragicti receivri a ta OL taky nic moc ale vek nezastavis

  • Platon
    14. září 2020 00:09

    Brady pick Six tam je vymalováno :-)

  • Citrusfernet
    13. září 2020 23:53

    Brady podla predpokladov dost marny, uz proste nadsluhuje hlavne ked odisiel zo znameho prostredia. Pokial sa zabehnu playoff bude pase

  • potkan
    13. září 2020 23:53

    tak cards zatial prehravaju o ten missnuty fieldgoal. ale je to paradny fotbal, vlastne ako vzdy ked tieto dve franchise hraju proti sebe.
    ale zacinam si potvrdzovat svoj rebelsky nazor, ze kyler bude cards do buducna posuvat, ale jimmy bude niners do buducna brzdit.

  • EBT
    14. září 2020 00:11

    Tak u Jimmyho to není žádný bold pick. On nikdy nebyl a nikdy nebude táhnout jakoukoliv franchise.

  • potkan
    14. září 2020 00:18

    @EBT no objavuju sa tu nazory, ba priam prevladaju, ze jimmy je eso. podla mna neni, no. je to taky srdcovy hornik, slusna karta ked mas plnu ruku, ale nic na com sa da stavat.

  • EBT
    14. září 2020 00:19

    @potkan A kde si to četl? Formiče nepočítám 😁

  • Spira1984
    14. září 2020 14:14

    Card patří k mým oblíbeným týmům a už minulou sezónu KYLIE ukázal že se mohou posunout dál

  • formic81
    13. září 2020 23:45

    jimmy naprosto na ranu

  • Platon
    13. září 2020 23:53

    dopadnou jak colts místo td fumble teď taky dobra pozice a jen fg no a ten posledni drive nechají murrayho přejít za 30 sekund na půlku a gonzalez kopne 56 yardovy fg

  • potkan
    13. září 2020 23:28

    SF-ARI mi zatial pripada ako keby si pri nastupe zafrajerili ze aha, toto vieme, a po predvadzacke si povedali ze OK, tak teda ideme hrat vazne.

  • EBT
    13. září 2020 23:20

    Brady a Breese maj dohromady 137 kilometrů nahazeno v NFL 😁 to je hrozný číslo. 150 000 yardu dohromady.

  • EBT
    13. září 2020 23:14

    Wtf Jimmy 😁😁 jezis to je komediant 😁 se shanel ještě před tím, než ho někdo tackloval

  • Citrusfernet
    13. září 2020 23:10

    Dnes som mal deja vu - Packers utok po pociatocnom zahrievani valec, obrana katastrofa, toto su Packers ktorych si roky pamatam 😁

  • Platon
    13. září 2020 23:09

    brady teď hodil pěkné icko

  • Platon
    13. září 2020 23:00

    jakje to s těmi opatřeními?proc jsou některé stadiony úplně prázdné a někde mají aspoň par lidi?jsem slyšel ze cowboys prý budou mít možnost pustit do hlediště až 40 tisíc lidi

  • Lagasse
    13. září 2020 23:01

    je to v jednom podcastu rozepsaný ...

  • EBT
    13. září 2020 23:03

    Dneska byli lidi jen v Jacksonvillu

  • korek
    13. září 2020 23:17

    Je to podle jednotlivých států USA. Třeba Broncos měli původně hrát bez diváků, teď rozhodli, že na zápas může 5.700 diváků...

  • Platon
    13. září 2020 23:20

    @korek podle mě blbost aby hráli bez diváků přece když zajistí jistě bezpečnostní pravidla tak alespoň část tam pustit můžou

  • korek
    13. září 2020 23:43

    @Platon Já fakt nejsem odborník na situaci okolo Covidu v USA. Třeba NCAA v Notre Dame se hrál s 10.000 diváky, v Oklahomě asi 23.000, na Floridě (Talahasee) 17.000, ale v Severní Carolině (Chapel Hill i Winston-Salem=Clemson) nikdo

  • EBT
    13. září 2020 22:58

    Proč tam nepostavili toho Herberta místo Taylora, který jim ničemu nepomůže. Očekávám ještě v průběhu dneška.

  • formic81
    13. září 2020 22:52

    bloknutej punt :D boze muj

  • potkan
    13. září 2020 22:56

    zatial je to o tom ze si timy vzajomne vracaju zrazanie hrebienkov. snad to bude zabava aj zvysok vecera.

  • potkan
    13. září 2020 22:57

    @potkan mimochodom, cards sa nepodarilo zblokovat punt snad trici styri sezony, posledne to dokazal snad este bethel, tan to zvladol dvakrat za sezonu

  • Platon
    13. září 2020 23:21

    a teď fumble.

  • Platon
    13. září 2020 22:47

    ja koukám teď na sportstream.tv tam jdou saints bez problému.hlavne ze všichni spokojeni jak na O2 bude americký fotbal.taky jsem se nechal nachytat

  • potkan
    13. září 2020 22:44

    welcome to the jungle mr. simmons
    facka na privitanie. nezaskodi.
    (Upraveno: před 1 týdnem)

  • formic81
    13. září 2020 22:46

    mostert je ale kurva rychlej

  • mates007
    13. září 2020 22:43

    Takový to Deža-ví, ale mě něco říkalo, že to takhle zase dopadne, no O2TV prostě.

  • Lagasse
    13. září 2020 22:43

    aaaa že by o2

  • Odell13
    13. září 2020 22:42

    Brady hraje tu svojí shazovanou rovnou od začátku...

  • EBT
    13. září 2020 22:44

    Zrovna ten první pass byl exkluzivní

  • Odell13
    13. září 2020 22:46

    @EBT jako teda ne že by brees nehrál poslední roky to samé. Vidět pass nad 10 yardů vzduchem je vzácnost.

  • EBT
    13. září 2020 22:40

    O2 no, co se divíte 😁 Hlavně, že tu byly narážky na "zasekany, nekvalitní" streamy 👍

  • Lagasse
    13. září 2020 22:38

    TB 1 TD

  • Kenneth
    13. září 2020 22:41

    Pěknej první drive, kromě toho jednoho krátkýho passu supr performance. Je vidět, že má TB novou motivaci.

  • Marphony
    13. září 2020 22:37

    O2TV zatím teda neskutečná komedie , co se NFL týká ...

  • HuMpTy-
    13. září 2020 22:39

    Děsný, jsem psal, že služby O2 stojí za hovno... Kdybys se chtěl dívat na highlighty z Premier League tak si nebudu pouštět NFL... SCHEISSE!

  • Paaja21
    13. září 2020 22:36

    je super videt, ze s presunem na jinej kanal je to porad stejny. Saints uz hrajou, ale O2 dava nejaky highlights Premier league...na bliti

  • Jonash
    13. září 2020 22:38

    No ono to je spíš horší, to ani Sport TV takhle neměla... To dám radši až zítra zpětně.

  • Paaja21
    13. září 2020 22:41

    @Jonash ze zacatku to taky byla podobna tragedie. Pak zjistili, ze zapasy jsou vetsinou delsi nez pocitaji a radsi mezi tim nic jinyho nedavali...

  • 12th_hawk
    13. září 2020 22:33

    Na O2 dalsi zapas nepobezi nebo co?

  • Jonash
    13. září 2020 22:36

    už jen Premier snad...

  • prop
    13. září 2020 22:38

    @Jonash Tam se mi ukazujou dokola nějaké upoutávky či co to je ze světa kopané.

  • Jonash
    13. září 2020 22:38

    @prop Ajo... Tak to nevím, co dělají. Zatím docela tragikomedie.

  • Pufexx12
    13. září 2020 22:32

    Docela to na tom Premier Sport nezvladaji!

  • Luc123
    13. září 2020 22:24

    Měli by tu fanchisu prodat, evidentně v Detroitu udělali hřiště na indiánském pohřebišti, takže nikdy nic nevyhrají a navíc by se to v dnešní Americe mohlo nelíbit.

  • Platon
    13. září 2020 22:21

    Jak jste v tipovacce?z jasných 10-0 díky lions colts a eagles 7-3

  • Luc123
    13. září 2020 22:25

    Jako že kdybys trefil všech 10 tak jsi 10:0 ale jelikož jsi tři netrefil tak jsi 7:3? Zajímavá úvaha...

  • Jonash
    13. září 2020 22:29

    7-3, nevyšli Colts, Lions a Eagles

  • Platon
    13. září 2020 22:31

    @Luc123 tak snad je to logické hrálo se 10 zapasu 3 jsem netrefil jde spis o to ze jsem trefil vyrovnané zapasy a favoriti mi utekli

  • Doktor
    13. září 2020 22:20

    Takže jsme opět porazili sami sebe. Veliká paráda

  • HuMpTy-
    13. září 2020 22:34

    Bylo by divný, kdyby tě hned na začátek sezony Lions nenamotivovali jim bezmezně věřit a sázet týden co týden do tipovačky. :D

  • lap78
    14. září 2020 11:11

    Dohrali SEAxATL, rikam si, co budu delat, nez zacnou hrat Saints, vidim, ze je to celkem vyrovnany u Lions, tak to tam dam a super posledni 3 minuty. V polocase ctu komenty, ze Trubisky do druhe pulky uz ani nenastoupi a tady predvede zivotni hru. Lions super drive a pak RB pusti balon pro vitezny TD. To musi bolet :-).

  • Jonash
    13. září 2020 22:19

    Nemám slov... Trubisky největší obrat kariéry, co mu kdo před tou 4. čtvrtinou udělal? Fakt nevěřím svým očím 😂

  • tthom
    13. září 2020 22:28

    Ty nemáš slov? Ty??? 😀😀😀 No comment.

  • Jonash
    13. září 2020 22:35

    @tthom Já nejvíc komentuju, když se prohrává a stojí to za hovno. Dneska mi Sparta i Bears neskutečně otočí zápasy, v obou případech jsem to hodně dlouho nezažil. Tak jen žasnu.

  • tthom
    14. září 2020 00:14

    @Jonash Jasné, ťa len podpichujem 😀

  • formic81
    13. září 2020 22:19

    lol Lions

  • tthom
    13. září 2020 22:13

    Ideme to otočiť. Ja tomu verím.

  • Platon
    13. září 2020 22:19

    Tak to muže stat jen lions vbehne do endzone pro jasný td a vypadne mu to :-).5 sekund do konce

  • Jonash
    13. září 2020 22:11

    Wtf 😂

  • Doktor
    13. září 2020 22:10

    To jsme celý my. Já toho idiota fakt nesnáším...

  • Platon
    13. září 2020 22:12

    Gratulace k tomu uz se opravdu neda nic říct :-)

  • tomas777
    13. září 2020 22:12

    Ja som to "riiiikal" 😂.. Sry doctoore

  • EBT
    13. září 2020 22:09

    Ty dresy Chargers vypadají parádně i takhle v TV 👍😍

  • TomRaider
    13. září 2020 22:08

    Just Win Baby

  • Platon
    13. září 2020 22:06

    Jsem zvědavý na ten zazrak z cinncinati

  • SKOL
    13. září 2020 22:05

    Vikes nakonec dostanou nejvíc bodů s takovou za 1 week
    To bolí, to bolí :-(

  • Platon
    13. září 2020 22:07

    No zvykli si na to ze NFC north ma jen jednoho favorita :-)

  • SKOL
    13. září 2020 22:11

    @Platon To není hezké :D pravdivé ale né hezké.
    Fans Detroitu dneska ale budou mít horší spaní asi

  • Platon
    13. září 2020 22:22

    @SKOL byt fanouskem lions je peklo na zemi a ráj po smrti :-)

  • Platon
    13. září 2020 22:04

    Nezavedeme rubriku lopata týdne? Dnešní kandidáti rivers fitz a dalsi horký kandidat wentz.vidim ze tipovacku mi posrali ti které jsem mel za nejjistější colts a eagles.proc ja debil k zápasům v kursu přes 2 dam vzdycky nějakou picovinu za 1,3 ?

  • DCC
    13. září 2020 22:08

    On snad někdo sesmolí zazářili, zklamali...

  • Platon
    13. září 2020 22:11

    @DCC lopata.tydne zní lip :-).clovek si na tom vybije tu strašnou frustraci :-)

  • odborník z gauče
    13. září 2020 22:03

    Eagles 😀
    Ta OL je joke.
    Ale bude zajímavý sledovat pass rush Skins, dneska 8 sacků
    (Upraveno: před 1 týdnem)

  • korek
    13. září 2020 22:02

    Dokáže mi někdo vysvětlit, co to předvedli Colts ve druhém poločase?

  • Platon
    13. září 2020 22:05

    To stejne eagles z pohodovych 17-0 dostávají na prdel

  • Platon
    13. září 2020 21:57

    Tak ti colts mistrovsky závěr pokud budou hrát takhle tak zlatý loňský rok.uhrat v útoku o 180 yardu vic než a jaguars a prohrat dobry.

  • onpav
    13. září 2020 21:55

    Co to tam Newton vyváděl po zápase, nějaký nervní. Navíc kulhal, tak snad není zraněný. Ale pořád mi je nesympatický, ani ten nejkrásnější dres na tom nic nezměnil...

  • Jiřina #81
    13. září 2020 21:57

    Ja rozhodne nejsem nadsenej, ze zrovna on bude (asi) QQ cislo 1. Nikdy mi nebyl sympatickej.

  • tomas777
    13. září 2020 21:59

    Edelman bude hádzať...

  • Jiřina #81
    13. září 2020 22:01

    To by slo:-) @tomas777

  • SKOL
    13. září 2020 21:50

    A tak nemuseli kluci fialový ten zápas tak darovat :D obrana namalovaná, útok nedomalovaný :D snad další zápas si trochu sednou . Bude to těžké

  • EBT
    13. září 2020 21:54

    Čekal jsem teda osobně víc od vás. Škoda:(

  • SKOL
    13. září 2020 21:56

    @EBT Obrana je mladá, nesehraná a letos se to navíc sešlo že bez pre season.
    Další kolo by to mělo být papírově lehčí, tam doufám že už to půjde jak herně, tak psychicky ať se dají dohromady.
    Ted už Sýraři hrají soft, tak přestřelka

  • bostonfan
    13. září 2020 21:47

    Lets go Pats

  • Platon
    13. září 2020 21:46

    Colts skvělý vykon slepý kicker rivers v rozhodujících momentech jako v chargers se střílí do vlastní nohy.

  • Lagasse
    13. září 2020 21:45

    Fitzpatrick 3 ička ...

  • tomas777
    13. září 2020 21:49

    Dnes sme utŕžili výhru
    Obrana delfínov ostala v miami, cely zápas behame a oni s tým nič neurobili, Cam zabehol 2td a fitz 3icka... Toto bola agonia pozerať 🤪☹️ a este hujer na sideline a slepý folk.. Boh nám pomáhaj 🙏

  • SKOL
    13. září 2020 21:55

    Pokračuje tam kde skončil. Buď totálně dosere zápas a nebo je absolutní tahoun.
    Myslím že Miami už čeká na až Tou bude ready a začne hrát. Nebo se pletu? je už přeci zdraví myslím

  • EBT
    13. září 2020 21:42

    Colts 😁😁😁😁😁

  • Krusnohor
    13. září 2020 21:40

    Tak jsem poslechl doktora a k UPC přikoupil i O2. Zlatý Maďaři. Půl zápasu koukám na modrou obrazovku s logem NFL. Asi mi chce režisér šetřit zrak.

  • Lagasse
    13. září 2020 21:42

    taky mam upc tak sem dal na mesíc sport baliček a uvidím :)

  • Platon
    13. září 2020 21:50

    V pátek jsem podepsal smlouvu na balíček dodnes nemám hesla na přihlášení.volal jsem tam dvakrát prej je pošlou ale asi az po superbowlu

  • Lagasse
    13. září 2020 21:53

    @Platon jedu přes apku v telce

  • Platon
    13. září 2020 21:59

    @Lagasse

  • Platon
    13. září 2020 21:36

    Hm a mame tady prvni prekvapeni colts prej pohodovy zapas v jacksonville

  • HuMpTy-
    13. září 2020 21:35

    Zatím mě hra Pekaře sedí, doufám, že mu to vydrží. :o)

  • Lagasse
    13. září 2020 21:32

    Kurňa nějak tomu nemužu přijít na chuť bez těch divaků ...

  • LaSkala27
    13. září 2020 21:36

    Počkaj na Super bowl bez divakov

  • EBT
    13. září 2020 21:42

    však v tv to není skoro rozdíl, co ti vadí? 😁

  • odborník z gauče
    13. září 2020 21:26

    To by jeden blil. To už není normální, to je zase zraněnejch. Bill bych, blil bych
    (Upraveno: před 1 týdnem)

  • Jiřina #81
    13. září 2020 21:23

    Tak prej byl vypnutej proud:-( Uz ho zapnuli:-) Nic nekonci, jdeme dal!:-)

  • 12th_hawk
    13. září 2020 21:19

    Jede vam ted na O2 zapas?

  • Speedy
    13. září 2020 21:21

    Teď vůbec

  • 12th_hawk
    13. září 2020 21:22

    @Speedy podelany O2

  • jozefs
    13. září 2020 21:18

    Od minestoty som čakal trochu viac

  • Platon
    13. září 2020 21:14

    Ty oficiální stránky nfl.com dělají snad žáci pomocné skoly .neskutecny hnus kdyz to porovnam s tím co tam meli před dvěma roky. Grafika jak na commodore 64

  • DCC
    13. září 2020 21:18

    A přepracovany statistiky DĚSIVY, STRAŠNY, NEJHORŠÍ. Bez filtrů apod. Průběžné výsledky zápasů úplně chybí,... Na takovou hrdou nfl.com doménu fakt tragédie...

  • Platon
    13. září 2020 21:24

    Dal jsem live score Baltimore 0-0 1q 12.25 tak co na to chces říct idioti

  • tthom
    13. září 2020 21:08

    Musím sa ospravedlniť AP. Dnes odvádza veľmi dobrú prácu.

  • mada
    13. září 2020 21:07

    Kdyby komentátoři tolik nemlaskali když mluví, užil bych si to víc.

  • vlcince
    13. září 2020 21:04

    Cez prestávku sa snáď vymenili QB's v D.C., aby Wentz hádzal takéto hendikepovaně picky

  • Jonash
    13. září 2020 20:55

    V Detroitu vymalováno 🤢

  • tomas777
    13. září 2020 20:58

    Lions su topky v samoporazani sa 😊

  • Platon
    13. září 2020 20:51

    Ten kicker Colts vypadá jak Kemr v šílené smutné princezně a ted nedal 30 yardovy kop.ti colts zatím na to jak jsou vychvalování žádná slava

  • Platon
    13. září 2020 20:42

    Belichick by výborného qbdelal i z Teebowa :-)

  • LaSkala27
    13. září 2020 20:53

    Práveže Teebowa mal v tíme a nič

  • Keka
    13. září 2020 20:41

    Nejde vam na digi9 skorej komentar ako obraz.
    (Upraveno: před 1 týdnem)

  • Platon
    13. září 2020 20:41

    Cam dá za tři čtvrtiny více běhovych td za Pats než kolik dal Tom za 19 sezon :-)

  • Jonash
    13. září 2020 20:40

    A Newton zatím super čísla proti Miami, nechápu, že jsme po něm nesáhli. Ne že by mi sympatickej, ale aspoň by se bylo na co koukat. A přinejmenším si pro ty TDs doběhne.

  • tomas777
    13. září 2020 20:47

    Proti naozajstným obranam to asi stačiť nebude..

  • Jonash
    13. září 2020 20:32

    Jak Trubisky jako mohl vyhrát souboj o starting QB? Sleduju to jen textově, ale to je zase veliká tragédie... Když nedokáží dát TD Lions, tak komu jinýmu?

  • tthom
    13. září 2020 20:36

    Keby dnes na jeho mieste stál len o štipku lepší QB, vediete tak o 3 TD.

  • Jonash
    13. září 2020 20:38

    @tthom Proto bych čekal Folese, ten sice není bůhví co, ale z tohohle by dokázal něco vymyslet. Mít úspěšnou passů 40 % po 3 letech v lize, tyvole...

  • Hooper
    13. září 2020 20:31

    V Minnesotě si hodil Aaron Rodgers dva TD během 25 sekund.

  • SKOL
    13. září 2020 20:41

    Kirk mu pomohl :D to je zase den

  • Hooper
    13. září 2020 20:27

    Gage asi pro dnešek dohrál. To vůbec nebylo pěkné.

  • formic81
    13. září 2020 20:22

    tvl Allen ma stesti ze hraje proti teamu jako jsou Jets.. furt to samy

  • Vontae_Mack
    13. září 2020 20:34

    Formic mne sa lubi ako ta tu mesiace niet a potom sa objavis len aby si pindal do Allenovych fumblov :) Ano je to velka slabina dnes to vidno ale tvoja schopnost vypichnut len to najhorsie je obdivuhodna.

  • LaSkala27
    13. září 2020 20:57

    @Vontae_Mack mal vypichnut ako minul voľného hráča v EZ?

  • formic81
    13. září 2020 20:58

    @Vontae_Mack ja bych ocenil i to ostatni, ale ne proti Jets.. jsou fakt rozdilove otresny

  • Maped75
    13. září 2020 20:15

    Adams zatím neskutečný zvíře :D

  • EBT
    13. září 2020 20:10

    Jets jsou teda uplne zoufalý 😁

  • Platon
    13. září 2020 20:00

    Packers tři útoky trikrat redzone a dvakrát 1a goal a vysledek 2 kopy a jeden safety.neni to trochu málo Antone Pavlovici ?

  • Doktor
    13. září 2020 19:59

    Jamal Adams je zatím ultimátní

  • 12th_hawk
    13. září 2020 20:10

    Celkem rozdil v secondary oproti lonsku🙂

  • Mrucik
    14. září 2020 18:47

    No vcera se z nej americky komentatori uplne rozplyvali :)) ale hned ty picky za nej nevypadaj tak draze...

  • tthom
    13. září 2020 19:49

    Collins je pekne vemeno. Za takú pi.ovinu sa nechá vylúčiť zo zápasu. Dement.

  • Hooper
    13. září 2020 20:17

    Přitom si jen chtěl zahrát berany berany duc.
    (Upraveno: před 1 týdnem)

  • tthom
    13. září 2020 20:33

    @Hooper Narozdiel od rozhodcu som pochopil ten joke. Ale toto si proste nemôže dovoliť.

  • odborník z gauče
    13. září 2020 19:49

    Wentz 4 sacky za 15 minut, běh nula. Ten si bude letos užívat.

  • 12th_hawk
    13. září 2020 19:45

    Adams je uplne vsude

  • Platon
    13. září 2020 19:45

    Pokud chcete livestreamy vsechny zajištuje tipsport staci si u nich jednou za měsíc vsadit 30 Kč.chci jen pomoci Neberte to jako reklamu :-)

  • Platon
    13. září 2020 19:43

    Tak se nám to rozebehlo.zdravim staré dobre tváře jinak newton 59 rush td a novy rekord NFL.Dekuji za novy design nfl.cz ale jako nostalgie po tech starých určitě zustane.bavte se fotbalem a hodne stesti a zdravi

  • AlešJets
    13. září 2020 19:40

    Ahoj,
    Zase bez play off :D

  • formic81
    13. září 2020 19:38

    dvojka Williams a Gase je sen kazdyho fandy

  • Hooper
    13. září 2020 19:34

    Jako nůž máslem, to se to Seattlu hraje.

  • Nekos Zpozakulis
    13. září 2020 19:31

    Washington Amero-Americans

  • Platon
    13. září 2020 19:43

    Jednou redskins navždy redskins

  • Hooper
    13. září 2020 19:30

    Atlanta již neproměňuje čtvrté downy..

  • Vontae_Mack
    13. září 2020 19:28

    Pocujte co mate GM, ide vam ta verzia s integrovanou RZ? Ja to vobec nemam v ponuke, to uz nie je?

  • EBT
    13. září 2020 19:25

    Tak Lamar se furt nenaučil házet 😁 to na to měl další offseason

  • EBT
    13. září 2020 19:26

    Ani Allen 😁

  • Marphony
    13. září 2020 19:25

    Ty vole Browns zkouší při prvním odkopu sezony FAKE :D a samozřejmě že to dopadlo na 26y a Ravens na míči :)))

  • Hooper
    13. září 2020 19:20

    Tohle byl od Wilsona celkem hloupej sack, jde za ním.

  • tomas777
    13. září 2020 19:16

    bilasport.net

  • vlcince
    13. září 2020 19:10

    Ľudia prosím hoďte nejaké streamy nejako som to podcenil v Tatrách nič mi tu nejde...

  • tomas777
    13. září 2020 19:16

    bilasport.net

  • DCC
    13. září 2020 19:09

    Aby Carson Wentz dneska přežil...

  • Doktor
    13. září 2020 19:08

    Lions klasika...

  • tthom
    13. září 2020 19:09

    My sa nikdy nenaučíme behať.

  • leguan
    13. září 2020 19:05

    Prosim niekto livestream na zapasy?

  • DCC
    13. září 2020 19:08

    https://home.nflbite.com

  • EBT
    13. září 2020 19:15

    @DCC Dneska to jede teda žalostně

  • Jove
    13. září 2020 19:05

    Kde zvyknete pozerat zapasy ked nie su v TV a nemate gamepass? Dakujem.

  • Hooper
    13. září 2020 19:04

    Ten slyšitelný komentář anglicky je pěkně rušivý..

  • Marphony
    13. září 2020 19:03

    Koukáte na O2TV někdo na notebooku ?

  • Hooper
    13. září 2020 19:05

    jojo

  • Hooper
    13. září 2020 19:05

    Mně to běží na téhle adrese: https://www.o2tv.cz/tv/porad/27970091/prehrat/.

  • Luc123
    13. září 2020 19:03

    Lets go Pats :-)

  • Marphony
    13. září 2020 18:59

    Hele na tom O2TV kde jako přepnu tu "multidimenzi" aby mě tam neběžel fotbal ale NFL ? Jsem na notebooku

  • Hooper
    13. září 2020 18:58

    Koukám, že Brees taky neví, co chce. Ale Brady v NOLA - to by bylo zajímavé.

  • Vontae_Mack
    13. září 2020 18:58

    Pekný bizár to prázdne hľadisko.

  • Doktor
    13. září 2020 18:54

    Jasný. Vikings jsou překlep. Taková ta novinářská klasika - myslím Packers, píšu Vikings :)

  • Kraken1984
    13. září 2020 18:56

    Cau Jindor nevis na ktere O2 zacne zapas v 19 hod? nebo fakt az na premier sport 19:25?

  • Doktor
    13. září 2020 19:08

    @Kraken1984 už to běží na O2

  • Vontae_Mack
    13. září 2020 18:53

    Go Bills!

  • Marphony
    13. září 2020 18:49

    Diskutovat dneska bude tady ? :)

  • Hooper
    13. září 2020 18:53

    Asi ano, tipy nahozeny zde, tak jo.

  • DCC
    13. září 2020 18:56

    Doporučuju spíše Discord, je na to více dělaný. Dá se tam kecat i po týmech...

  • vlcince
    13. září 2020 17:59

    Lane je tiež out a dosť pochybujem, že Peters odohrá celý zápas...R.I.P. Carson toto bude dlhý večer pre neho až to vôbec dohrá...WTF dnes majú veľkú šancu

  • Platon
    13. září 2020 17:55

    Píšeš ze vikings dvojici aaronu nezastaví a davas výhru vikings. Neni tam chyba ?

  • Forestík
    13. září 2020 17:32

    Pěkný preview, už za hoďku a půl to začne, těším se neskutečně. Koukat budu na Packers@Vikings a Cards@49ers. TV zápasy zkouknu později ze záznamu, pokud teda aplikace O2 na telce dovolí, zatím mi přijde uživatelsky celkem ne moc friendly :-).
    Ale je super, že teď budu mít pokaždý co dělat až do stredecniho večera

  • TomRaider
    13. září 2020 15:51

    @Oakley Raiders4Life 💪

  • Gorilla
    13. září 2020 15:45

    Rush yards: Ch. Carson +65.5, R. Mostert +63.5, A. Ekeler +57.5, J. Jacobs +80.5, A.Kamara +48.5, Ch. McCaffrey +78.5 a N. Chubb +62.5 vsetci kurz 1.82. Zapasy GB Packers - 2.5 @ 2.36, BUF Bills + IND Colts + NE Patriots @ 2.42, PHI Eagles - 5.5 @ 1.89. Peniiizky

  • Gorilla
    13. září 2020 16:00

    SEA Seahawk @ 1.91

  • Jonash
    13. září 2020 15:31

    Obrana Bears bez Quinna a dost možná i Macka, útok dost možná bez Montgomeryho a máme i náhradního kickera. A od Trubiskyho nevim, co čekat. Nakonec jsem tip změnil a dal to na Lions.

  • tthom
    13. září 2020 18:14

    Tak my tiež nastupujeme do tohto zápasu v celku okresaný. Vaitai out, Okudah aj Golladay neaktívny. Amendola otázny. Dnes to bude vyrovnané.

  • TomRaider
    13. září 2020 14:59

    Raiders hlavne bez flagov / to nás dáva dole /

  • Oakley
    13. září 2020 15:46

    Neuvěřitelný, tak já tu nakonec nejsem osamělej Raider 😁

  • EBT
    13. září 2020 14:49

    Jinak k Bucs Saints. Já nevím, fotbal už jsme někdy viděl a nic moc mi to neříká. Brady už nejlepší léta dávno pryč, tým "žoldáķů" bez duše, poskládaný z odpadlíků a hráčů vracejících se z důchodu. Za mne tedy jsou tam o dost zajímavější zápasy :)

  • Artaxerxes
    13. září 2020 14:45

    Doktore, nemůžu si pomoct, ale v zápase Packers vs Vikings mi připadá tvůj text v rozporu s tvým tipem na Vikings.
    (Upraveno: před 1 týdnem)

  • Jonash
    13. září 2020 15:32

    A v podcastu tuším říkal, že víc věří Packers, nebo sem blbě slyšel?

  • EBT
    13. září 2020 14:40

    Dneska jasná Red Zone, protože nic extra zajímavého od 7 a pak Niners Cards!

  • Sada
    13. září 2020 13:55

    Vzhledem k podcastu a textu hádám, že ten tip na Vikings je překlep :D

  • DCC
    13. září 2020 13:23

    Doktore, předem díky za článek.👍👍 Jsi si jistý tipem na Vikes proti Packers? Text vyznívá spíše opačně. A ve Steelers hraje Conner nikoli Connor, ten hraje v Terminátorovi. 😉

    Co se týče Broncos, tak to vidím tak 70-30 pro Titány. Nesehraný mladý útok proti kvalitní obraně. Slabší tacklové proti Clowneymu a Landrymu. Bez diváků nepomůže Mile High. Sutton questionable.
    (Upraveno: před 1 týdnem)

  • EBT
    13. září 2020 15:00

    Davide, ten Sutton je na tom fakt blbě? To by byla jednička Jeudy?

  • DCC
    13. září 2020 18:32

    @EBT Sutton má pohmožděné rameno. Do zápasu nastoupí, když udělá 10 angličáků. On na to? "Já udělám 10 angličáků, trenére." Nemyslím, že bychom ho do zápasu nutili. Ale začíná sezóna a v jejím průběhu kdekdo hraje s nějakou bolístkou. Určitě jej nechceme pustit do zápasu, aby se zranění zhoršilo a vyřadilo ho to na víc zápasů než teď ten jeden. Zároveň jde o lídra útoku a důležitého hráče. Doufáme, že bude moci nastoupit s čistým svědomím...