AKTUÁLNĚ
Podcast Ondra Horák 08.02. 18:25

NFL.cz Studio - Zhodnocení Super Bowlu LV - živě, pondělí 19:15

V dalším živém vysílání našeho studia jsme se pochopitelně nemohli věnovat ničemu jinému než Super Bowlu LV, který ovládla Tampa Bay Buccaneers a připsala si tak druhý zisk Lombardi Trophy v jejich historii. MVP zápasu se stal kdo jiný než nestárnoucí Tom Brady, pro kterého je to už sedmý zisk titulu a zároveň pátá trofej pro nejužitečnějšího hráče Super Bowlu. Od mikrofonu jako vždy zdraví Jindra Rajchl, Ondra Horák, Noro Kalinai, Laci Fabo, Honza Štiegler a tentokrát jako host Bohumil "Bogas" Rajchl.


K poslechu i na Spotify a Apple podcastech

----------------------------------------------

PATREON, PAYPAL a BANKOVNÍ SPOJENI najdete zde:

https://nfl.cz/novinky/203/nflcz-podporte-nas-web-a-redakci

Za veškerou podporu moc děkujeme

Sdílejte na sociálních sítích

Ondra Horák

Zobrazit profil

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se prosím přihlašte

Komentáře ke článku

  • Ecthelion
    20. února 2021 21:38

    Ten trade raději nebudu komentovat, jsem neskutečně nas.án. Každopádně tipuji, že pod Reichem půjde Venca nahoru. To byl u nás OC, který mu připravil hru na míru a byl z toho nakonec SB.

  • Luc123
    21. února 2021 18:37

    Nevím proč. Evidentně by Wentz stejně nehrál, někdo v klubu se rozhodl pro Hurtse, takže je jedno jestli sedí na lavičce a kouká nebo je v deadmoney. S tím kontraktem ho nikdo nechtěl, tak alespoň máte 2 picky což je více něž nic. No a když sečteš deadmoney a kontrakt Hurtse tak to není v součtu zase tak moc. Za rok jste z toho venku. Já jsem Wentze do Pats docela chtěl, a za tu cenu mě mrzí že jsme ho nezískali.

  • LaSkala27
    23. února 2021 13:06

    myslím, že oba kluby z danej situácie získali, čo mohli. Ako píše Luc, Hurtsov plat a deadmoney nie sú spoločne zlým číslom. Ak by ste si ho nechali na lavičke, ste na tom horšie (z pohľadu budúcnosti), takto máte potenciál získať 1.kolo draftu. A aj Colts sa ho radi "vzdajú", lebo to bude znamenať, že Wentz bude hrať na nejakej slušnej úrovni. Ak nebude, prídu o 2.kolo a môžu ho po sezóne cutnúť bez deadmoney

  • Vontae_Mack
    23. února 2021 16:24

    @LaSkala27 Pokiaľ viem to prvé kolo slušnú úroveň negarantuje - stačí 75% zápasov a nemusí byť PO. Takže stačí, že ostane zdravý a neposadia ho, čo neurobia, ani keď bude slabý, lebo jeden rok mu určite dajú keď doňho toľko investovali. Plus ktovie kto bude backup.

  • LaSkala27
    23. února 2021 20:57

    @Vontae_Mack môže tu dať na Petersona a jednoducho ho posadiť. 75 %, to máš 12 zápasov. To budú vedieť na čom sú. A práve preto som tam dal "slušnú úroveň". Nemusi to byt playoff, ale za 12 zápasov budú vedieť či sa im tam hodí a či majú šancu s ním niečo v budúcnosti dosiahnuť. Reich ho na to pozná dost

  • 12palcu
    23. února 2021 21:18

    @Luc123 Jo a ten někdo se jmenuje Carson Wentz. V sezóně 21 bude mít 4. nejvyšší cap hit jednotlivce a většinu u nás v dead money, což je samozřejmě rekord, fakt super.

  • vlcince
    18. února 2021 20:16

    Colts absolútni víťazí...

  • formic81
    18. února 2021 19:35

    With the Wentz trade, Eagles may be taking on a $33.8M dead cap hit in 2021

    That's the largest single dead cap hit in NFL history

    dost pochybuju, ze Eagles budou competetive dalsi rok. Maj tam der jak svine a do toho jeste problemy se salary capem.

  • formic81
    18. února 2021 18:04

    vynikajci deal pro Colts.. low risk high reward

  • LaSkala27
    18. února 2021 18:25

    Eagles asi nemali leverage na lepší deal

  • EBT
    18. února 2021 19:47

    Colts mají zkušenosti s injury prone QB :D

  • 12palcu
    23. února 2021 19:47

    @EBT Připadal ti posl. 2 sezóny Wentz jako injury prone QB??? 😁🤔👎

  • EBT
    17. února 2021 20:21

    No a teď vyskočil rumor, že Panthers by do trejdu za Watsona dali i CMC. Názory? Já osobně bych to za Watsona nedal. CMC ten tým celou dobu nosí na ramenou. Určitě přijdou argumenty, že RB je nedotáhne do SB atd., ale bez něj ten tým bude poloviční.

  • formic81
    17. února 2021 21:06

    Mike Davis letos startoval ve 12 zapasech jako starter a v dalsich 3 z pozice backupa.. vysledek 1000 scrimmage yards a 8 TD. A to je clovek jako Mike Davis co je career backup.

    Ja vubec nechci snizovat kvalitu CMC, kterej jak ty rikas muze tvorit polovinu offense. Ale ty cisla musis brat v kontrastu celkovejch touches. V ty jeho brutal predchozi sezone mel 403 touches, to je naprosto nonsense cislo, ktery to telo dojebe silenym zpusobem. Gurley v ty jeho nechutny 2017 sezone byl na 350 predtim v sezone 320 a dalsi 310. A vsichni vime jak to dopadlo s jeho zdravim. Letos treba Henry 397 to jsou naprosto neudrzitelny cisla, takhle i Steelers utavili Bella. Ano jsou tu vyjimky jako AP nebo Gore, ale nemuzeme se pak bavit o nejaky velky produktivite po 30ce. Kamara se treba ani jednou nedostal nad 300, protoze Saints vi ze ho maj na delsi dobu i vzhledem k jeho novy smlouve..

    kdyz pominu srovnani pozice RB a QB, coz je naprosta blbost tak furt hraje roli vek. Watson bude kolem 30ky na vrcholu, kterej muze trvat pak dalsich 4-5 let.. Regress pak zacne po petatricitce, kdy jeste muze v klidu startovat do nejakejch 38-40.. tady value je naprosto jinde a ja tu rumour cetl.. krome toho se pise o dalsich 3 prvnich kolech..

    navic proste RBs jsou zavisly na scheme a o-line.. pred Henrym nehraje 5 trotlu, zejmena treba ten interior je extremne kvalitni..

  • Venkovan
    17. února 2021 21:14

    Tým se většinou nestaví kolem RB, ale kolem QB-můj laický pohled z gauče. Takže zásluhy CMC a sympatie k němu stranou a jde se "bezohledně" za vidinou SB.

  • EBT
    18. února 2021 10:07

    @formic81 Souhlas, ale beru to i z pohledu, že CMC je tam hlavní tvář celý franchise po odchodu Kuechlyho a Olsena a ten tým by úplně změnil tvář. Mají nový coaching, který se jeví velmi slibně, tak bych nešel do takového radikálního kroku a nedal celou budoucnost first roundů a svojí největší hvězdu za jednoho hráče.

  • vlcince
    18. února 2021 10:45

    Ak by okrem CMC museli obetovať iba dva výbery v prvom kole, tak do toho by mali ísť.

  • formic81
    18. února 2021 11:21

    @EBT to je uplne jedno si myslim. Maji novej coaching a mlady hrace prave, aby sli do tohohle risku. Kolem Watsona muzou postavit dobrej team behem jedny offseason. Letos maj 9ku na draftu, dost pochybuju ze by pristi rok byli takhle nizko, kor kdyby odehral celou sezonu CMC. Stejne budou muset resit otazku QB a stejne budou muset jit pro trade-up bud letos nebo pristi rok.

    Problem u tebe je, ze si myslis ze Watson neni nic special. Pak hledas duvody, proc by ten team nemel pro nej tradovat. Pritom jak asi sam ctes, tak ten hype je nechutnej kolem nej. A ono proste, kdyz pak vysolis za hrace 3 prvni kola a treba probowl hrace, tak to delas protoze musis, protoze ta poptavka je tak vysoka ze proste mensi cena neni. Ono se muze zdat, ze 3 prvni kola jsou hodne, ale nejsou. Ty vis co za ty penize dostavas, loterie jmenem draft te muze dvakrat dojebat a najednou rebuild trva 8 let.

    Kdyz se jeste vratim k leadershipu, tak Watson zvladne tu roli. Stejne tak pomuze k developmentu DJ. Moora, kterej furt muze bejt naprosto dominantni WR na styl prime OBJ. Bohuzel jeste nemel stesti na solidni QBs. V obrane roste persona ze safetyho Chinna. Rhule tohle zvladne easy. Navic vyhoda Rhula je, ze ma velkej background z college, ma kontakty, takze muze bejt uspesnej i v later rounds.

    Jinak je vtipny, ze jsme rozjeli diskuzi na hoaxu. Ta spekulace spojena s Panthers je ciste fake news, kdy ESPN sdilela tenhle inside od nejakyho novinare, kterej to pak sam dementoval. To vsak neznamena, ze Panthers nemuzou cihat.

  • EBT
    18. února 2021 11:57

    @formic81 Tak aspoň se tu něco děje :) Já se právě snažím odprosit od toho, že nejedu na tom jeho hypu. Nicméně zde převládá spíš moje nechuť měnit takové balíky za jednoho hráče. Já jsem v tomhle spíš konzervativní a rád stavím tým postupně, i když vím, že jeden hráč to může celé otočit. Stejně tak ale mohou vyhrát loterii třeba s Wilsonem a ještě k tomu mít celou kopu na další léta k postupnému vylepšování týmu. Oboje má pro a proti.

  • Brano
    19. února 2021 08:26

    Ja hlavne nechapem na co by Texans Cmc bol

  • mates007
    16. února 2021 15:07

    Vincent Jackson, neskutečnej hráč. Jeden z mých nejoblíbenějších WR.
    R.I.P.

  • Cleveland Browns CZ/SK [dave]
    17. února 2021 12:34

    Co jsem četl, tak je to celkem zvláštní. Už někdy v lednu se sbalil, zmizel rodině a ubytoval se někde v hotelu. Na začátku února po něm vyhlásili pátrání a když ho policajti našli živého a zdravého v tom hotelu, tak pátrání zrušili a oznámili to rodině. Na to konto ho o pár dní pozdějc našla mrtvého pokojská když šla uklízet...

  • Cleveland Browns CZ/SK [dave]
    19. února 2021 12:17

    Ne že bych to cíleně hledal, ale sleduju Scheftera na FB - podle pitvy Jackson trpěl od chroniského alkoholismu (tupě přeloženo) a možná i od CTE - "Chronická traumatická encefalopatie (CTE) je progresivní a smrtelné onemocnění mozku spojené s opakovanými traumatickými poraněními mozku (TBI), včetně otřesů mozku a opakovaných úderů do hlavy."...

  • formic81
    12. února 2021 22:56

    ja jsem zvedavej co ten Watson.. jako podle me ho nakonec pusti, ale je sance ze si ho nechaj i pres nejaky sileny nepokoje. Stejne je to on, kdo si muze znicit karieru a on moc dobre vi, ze ma sanci bejt HOF.

    Zaroven tenhle krok s Wattem je dost zvlastni, ze se nesnazili neco dostat. Proto si myslim, ze Texans jsou pripraveny prodat Watsona a jit do naprostyho rebuildu. Pristi sezonu budou suverene nejhorsi v lize, budou mit 1st overall a nekolik picku k tomu. Dalsi offseason udelaj kompletni coach turnover a pujde se od znova s novou tvari franchise.

    Ta cena bude podle me pekelna 3 prvni kola a dva mlady hraci. Jeden z nich probowl kvalita a druhej kvalitni starter. Zaroven tohle je proste spatne zvladnuta situace od Texans. Watson bude casem top 3 QB v lize a to si myslim, ze v konkurenci nastupujici generace bude znemanet ze bude fakt ultimatni. Letos mu bude 26let, furt je dost mladej. V Houstonu ukazal skvely momenty, je videt jak roste jako passer, rozumi ty hre a posune se jeste vic v readu. Nebude to nejakej priblblej Michael Vick, ale muze to bejt atletictejsi Rodgers nebo Rusell Wilson. Proste pohyblivej pocket-passer, kterej dokaze scanovat field a do toho vybihat z kapsy a prodluzovat akce. Do toho ma navic nechutny clutch momenty. Dvakrat ten team dovedl do play-off ze tri let (v ty prvni odehral 6 zapasu), 104 - 34 TD/INT ratio je bomba, 17TD po zemi. A to mu proste Texans moc nepomahali, Chiefs jim dali v semifinale 51 bodu v play-off, obrana kazdej rok nefungovala, running scheme v Texans? :DD zapomente, offensive line dalsi prusvih. Jako tohle je high-class material no a jestli prestoupi, tak to bude jeden z nejvetsich tradu co NFL zazila. Samozrejme bude vsak zalezet na novym pusobisti. Posledni zpravy hovori, ze Jets se mu moc nelibi, zatimco s Denverem nema problem a 49ers mu lichoti. Asi je sance, ze bude volat daleko vic teamu a ne vsude ten fit muze padnout. Ale ja bych tohle chtel moc..

    PROSIM LYNCHI UDELEJ MIRACLE!

  • EBT
    13. února 2021 18:04

    Dát tohle co píšeš je prostě strašně moc a Watsona bych tohle nikdy nedal. Celou budoucnost za jednoho hráče navíc nemůže dát tým, který nemá zbytek týmu. Proto moc nevidím, kdo by to mohl dát a on bych tam rád šel. Denver jak píšeš nemá zbytek týmu, aby tam Watson udělal rozdíl, Jets tam je to na delší dobu, ale mají na to kapitál a Niners, no, dal by si takovou raketu za jeden dva pokusy na SB? Navíc nevím, jestli je to coachovatelné, ale to jeho neustále zběsilé vyhýbání z kapsy mne vždycky strašně iritovalo.

  • formic81
    14. února 2021 13:20

    @EBT no podle me Broncos dost podcenujes. Mel bych k sobe Fanta, Jeudyho, Suttona, Lindsayho a Gordona.. S tim by si Watson asi rozumnel.

    Proc dva pokusy na SB? Naopak s QB jako je Watson bude contender kazdej rok, pokud tvuj GM bude umet vybalancovat spravne team a komunikovat s HC ohledne fakt skutecnejch needs toho danyho teamu. QB jako Watson ti da vyhodu, ze treba nebudes muset utracet takovy prachy za skill pozice a vic penez budes moci soustredit na obranu a nebo obranu budes moc naschemovat a zase postavis genialni utok. Naopak kdyz postavis super obranu a kvalitni utok kolem prumernyho QB (Jimmy, Goff) tak mas presne window na 1-2 SB a pak to neudrzis, protoze platis docela dost tomu QB a zaroven konci rookie kontrakty tem dulezitejm hracum a proste to vse neudrzis.

    zaroven opet pripominam, ze o-line Texans posledni 3 roky vzdy koncila 25+ nejhorsi o-line v lize. On ma v sobe tu vlastnost pocket-passera a stejne tak ma dobrou pocket presence. Nicmene je pravda, ze obcas zbytecne poskakoval v ty kapse, ale je mu 26let a tohle se da opravit, navic v pritomnosti dobry o-line to muze kompletne vymizet. Skoda, ze nevidis tu value jakou on ma, resp. to nevidi vic lidi a mysli si, ze to je dalsi dual threat QB, kterej neni nicim special. Ale on za ty 3 roky toho podle me ukazal fakt hodne a pokud Lynch proda farmu, tak mi to bude jedno. Verim v jeho schopnosti a hlavne verim ve spojeni Watson a Shanahan..

  • kisa
    14. února 2021 23:53

    @formic81 Tak už tam někdo spekuloval, že se chystá čtyřastranný trade Jets-Texans-49ers-Seahawks, kde:
    - RW3 skončí v Jets
    - Darnold a picky v Texans
    - Watson v SF
    - SEA vezmou Jimmyho a Bosu a dvě pozdější první kola letos.

    Jako připadne mi to už moc kokotina. To už bych šel po Watsonovi do SEA rovnou a vynechal SF.

  • onpav
    15. února 2021 09:34

    @kisa Co by dělal RW3 v Jets? A proč by ho oni teď chtěli? Mi nepřijde, že by teď na tom byli tak, že by s dobrým QB mohli hned útočit na Lombardi.

  • formic81
    15. února 2021 09:40

    @kisa ja si myslim, ze Wilson je naprosta utopie

    Schneider podle me stahne prdel a pokusi se v FA ziskat aspon dva o-linemany.. nevim kde na to vezme, ale bude muset Wilsonovi pomoc. Dalsi vec bude play-calling, Seahawks by pomalu meli nechat RW3 vetsi prostor pro svoje callovani, bude mu 33 a podle me by si zaslouzil volnost jako mel Rodgers, podle me by ho to i vic bavilo. Kazdopadne, jestli Hawks predvedou dalsi slabej rok, tak podle me pujde. S jeho talentem je jeden prsten taky malo.

  • Vontae_Mack
    15. února 2021 09:48

    @formic81 Ohoho už sme zase pri mojej najobľúbenejšej téme "málo prsteňov". Kurník kde všetky tie prstene sú, keď ich majú všetci málo? Aj keď teda konkrétne ten Wilsonov druhý je jasné kde je :)

  • formic81
    15. února 2021 10:31

    @Vontae_Mack

    tak jasne, ze konkurence je vysoka. Pro nekoho je i ten jeden prsten naprosto dostacujici. Navic jak pises byli kousek od druhyho. Nicmene mi proste prijde skoda, ze z toho jadra co meli 2013-2015 vytezili tak malo. Samozrejme, ze se to vse nedalo udrzet, avsak si myslim ze Schneider by ted retrospektivne udelal nejaky veci jinak.

    Jedna z veci je treba nemit top 3 trash o-line napric rokama 2016-18. Ale tak po bitve je kazdy general :)

  • kisa
    15. února 2021 10:58

    @formic81 @onpav Však píšu, že je to už hodně úlet. RW3 má ještě letos "no-trade", tzn. by musel souhlasit - což může, ale pak bych čekal, že zvolí nějaký komplexní tým (napadají mě třeba Dolphins, Colts), než tým, který se bude teprve několik let budovat. Proto mi to nedává smysl. Stejně tak nevím, zda dává smysl Watsonovi jít do SF, kteří by ale museli obětovat picky a hráče. Proto očekávám u SEA restrukturalizace kontraktů (a mj. prodloužení toho Wilsonova se nabízí jako první) a právě hledání O-line na FA. Navíc tým v SEA je v takovém tom stavu kdy:
    - špatný není (ostatně 9 let 1. nebo 2. místo v divizi, vždy winning season, nejhorší bilance 9-7 v roce 2017 a jediný nepostup do play-off);
    - kdyby se potkali útok 1. poloviny 2020 a obrana 2. poloviny 2020, tak je to SB-contender - tzn. "něco tam je":-))

    @formic81 Proč Niners necutnou Jimmyho G? On má dead money jen asi 2M jsem koukal.

    @Vontae_Mack, @formic81 A ostatně jeden prsten, co by za to ostatní dali. Navíc takový RW3 byl už 2x v SB, co by za to dali Rodgers, Brees.

  • formic81
    15. února 2021 11:51

    @kisa RW3 ma konktrakt do 2024, tam asi neni co prodluzovat. Maximalne mu vic pridat.

    Ohledne Watson a 49ers, tak jsem psal vyse. Ikdyz v tom tradu ztratime assets, tak furt mame coaching skvelej a core mladejch hracu a 11 picku pro letosni draft a s dobrou praci GM i nejakej solidni cap space na FA..

    Cutnout Jimmyho proc? Ja znova opakuji, Jimmy at se klidne pakuje, ale jenom v pripade kdyz prijde ocividnej upgrade a to pro me byl Stafford a je Watson. Zadny Cousinse, Wentze, Darnoldy v teamu nechci a ani jeden z nich neni upgrade vudci Jimmymu. I trade pro rookie QB muze bejt ve finale riziko. Nemam problem preplatit Watsona, ale mel bych problem se zbavovani Jimmyho jenom kvuli tomu, abychom udelali zmenu na QB. Jinak at zustane, zlepsit o-line a najit dobryho backupa. Ja jsem tady sice rozjel hype na Watsona, ale nechci aby to vyznelo, ze s Jimmym nemuzem jit na SB znova. Muzeme :) ale ten team musi vydrzet zdravej a opet mu v offseason trosku vypomoci

  • Vontae_Mack
    15. února 2021 13:05

    @formic81 Jasné tak zo športového hľadiska by každý chcel viac. Ale len reagujem na to, že ľudia stále píšu že ako Packers pohnojili Rodgesovi kariéru a mal mať viac, Wilson mal mať viac, Brees mal mať viac, atď. Problém je, že to fyzicky nejde. Čiastočne by to išlo, keby Brady nebral skoro všetky :) Ale aj tak by to bolo problém, občas musí vyhrať aj nejaký nie top QB. Ľudia majú jednoducho prehnané očakávania, a to sa týka aj tej debaty okolo Mahomesa.

    Sa treba len pozrieť ako dopadol Manning, čo bol asi najlepší QB posledných 20 rokov čo sa nevolal Brady. Ten človek má record 10-6 a lepšie 14x (!) v regular season, record 12-4 a lepšie 11x (!), a má len dva tituly - z toho jeden sezóne keď bol napoly zranený a bol už tieňom toho čo predtým.

    To že Seahawks ak mali top tím 2013-2015 sú z toho jeden SB a jeden prehraný SB je pre nich súper výsledok. 2 vyhrané SB by boli fantastické, ale to čo dosiahli je úplne primerané.

  • LaSkala27
    15. února 2021 15:34

    @Vontae_Mack osobne sa pozerám na účasť daného QB v SB, nie samotný SB prsteň, lebo v samotnom finále sa môže stať hocičo. A preto si myslím, že jeden hraný SB je od Rodgersa, Breesa, Marina, ... (môžeme menovať ďalej), veľmi málo. Nemyslím si, že je to len zlyhaním manažmentu, často nepomohli samotní QBs, rozhodocovia a podobne. Ale asi sa zhodneme, že s lepším manažmentom a koučingom, by tých účastí v SB malo byť viac (napr doterajšie dva SB Wilsona boli podľa mňa akurát). Nedávno tu bola debata, že Mahomesa má získať aspoň 5 prsteňov. Z môjho pohľadu, ak s ním Chiefs nebudú v SB min 4 či 5krát, je to premrhanie jeho talentu

  • formic81
    15. února 2021 15:46

    @LaSkala27

    presne tak :) to byl muj point

  • Vontae_Mack
    15. února 2021 16:27

    @formic81 @LaSkala27 Ok tak toto tú diskusiu samozrejme posunie inde, keďže účastníkov SB je 2x toľko ako titulov. Ale potom súhlasím, že dve SB účasti Wilsona sú od oka tak akurát primerané. Rodgers a Brees by mali mať viac ako jeden, to tiež súhlasím. Ale viac ako 2 veľmi nie :)

  • LaSkala27
    15. února 2021 16:41

    @Vontae_Mack s Rodgersom nesúhlasím. po víťaznom SB mali bilanciu tuším 15-1 a tam to mali dotiahnuť min do SB. Potom totálny kolaps proti Seahawks, nasledované tromi NFCC v piatich rokoch. Rodgers je v NFCC 1-4 a ak k tomu pridávame 15-1 sezónu, z týchto 6 sezón mali byť s jeho talentom v SB aspoň 3 razy

  • formic81
    15. února 2021 17:36

    @Vontae_Mack U Breese se muzeme krasne vratit k tomu managementu. Byly roky, kdy Saints meli jednu z nejhorsich obran v lize a kvuli tomu se do play-off ani nedostali. Jako nedostat v sezonach 2014-2016 ani jednou do play-off, to je taky dost velkej pruser.
    Podle me Rodgers nema tech uspechu vic, protoze nema tu winning mentalitu (mozek). A SB ti talent jenom nevyhraje.

  • kisa
    15. února 2021 20:55

    @formic81 @LaSkala27 @Vontae_Mack

    Naprostý souhlas, že Rodgers nemá tu winning mentalitu. Proto se divím, že jeho právě Packers netrejdují a nejdou pro Watsona.

    Wilson 2xSB je ok. 2014 v tom finále ani nemuseli být a Patriots byli lepší tým.

    Líbí se mi i to Vaše počítání SB, ne prstenů.

    Brees nevím. Já myslím, že u něj je ten jeden akorát. Tohle fakt neumím posoudit, ale.

    Pokud Mahomes nebude v SB 4-5x, fakt to bude promrhání talentu.

    A jasně, že SB patří i týmům bez QB. Jsou to přece jen kolektivní šachy.

  • LaSkala27
    15. února 2021 21:45

    @formic 81 zabudol som na tvoju myšlienku vyššie, s ktorou tiež súhlasím. top obrana a (pod)priemerný QB ti otvorí okno na pár rokov, ale nadpriemerný QB ti vie dať šancu dlhodobo. pozrime sa na niektoré top obrany,
    Bears 85 - jedna účasť v SB (Bears QBs, to je kapitola sama o sebe)
    Ravens 00 - jedna účasť v SB (jediný cut víťazného starting QB hneď po SB)
    a napr aj Broncos od 15 - Peyton už bol zdravotne mimo a s lepším náhradníkom by dali viac
    a opačné príklady? AFC dominovala dlhé roky trojica Brady, Big Ben a Manning, v NFC dáva šancu Rodgers, aj keď tá jeho povaha bude asi problém
    V tejto súvislosti ma napríklad prekvapuje, akú vysokú mienku majú viacerí ľudia v US o Staffordovi. on má skvelú ruku, dokáže hodiť čokoľvek, ale rozhodovanie vidím ako problém. Tú súhlasím s Doktorom (asi jedna z mála vecí :)), že v Detroite mal svojho času naozaj dobrú obranu a nič

  • formic81
    16. února 2021 09:37

    @kisa on to neni madden bohuzel.. nemuzes jen tak vytradovat Rodgerse.
    a) letos hral skvele
    b) jeho kontrakt prinese 20 milionu dead money, nevim jak dobre jsou na tom Packers se salary capem, ale to neni zanedbatelna castka
    c) GM i HC jsou normalni lidi, kteryi by se timhle tradem dostali pod velkej tlak, kterej by casem mohl ohrozit jejich kariery
    d) nemaj kapital na to, maj picky ktery jsou pro Texans naprosto neatraktivni. Tradovat Alexandra, Adamse, Bakhtiariho nebo Clarka by asi nebyl ten nejlepsi napad pro ziskani extra picku. Navic by to musel bejt asi three way trade, protoze dost pochybuju ze by Texans vzali A-Roda, kdyz je ceka dlouhej a bolestnej rebuild
    e) Jordan Love, kterej sice letos vypadal prej naprosto priserne, nicmene za nej dali furt prvni kolo a kdyz by privedli Watsona, tak by to byla dalsi rana pro povest toho GM. Protoze ted jeho value bude late 3rd round pick a mozna ani to ne..

    ale jako samozrejme mozny je vse, ale tohle podle me nedava smysl ani pro jednu stranu... musi doufat, ze si to pristi play-off sedne lip.

  • kisa
    16. února 2021 10:17

    @formic81
    ad a) jednoznačně a právě v tom je to nešťastné, protože si myslím, že Aaron Rodgers je nakonec i limit Packers v play-off
    ad b) Tady to právě nechápu. Když trejduju hráče, tak mi zůstanou Dead Money? Já jsem si myslel, že pošlu hráče i se smlouvou. Jen moc díky zua dovysvětlení. Btw. Packs na tom nejsou dobře a s Jonesem se moc nepočítá na podpis.
    ad c) právě si myslím, že LeFleura Aarod limituje.
    ad d) jasně, tady by přímý trade nešel v úvahu. Nemají co nabídnout Texans. To soiuhlasím. Byť Texans jsou mistři v nesmyslných obchodech:-)))
    ad e) upřímně, ta volba Jordana Lovea je asi jedna z nejnepochopitelnějších. Podle mě to byl jeden ze zajímavých QB na loňském draftu a nechápu, proč se pak nesou ta info, že byl příšerný. Ale i Tua mi připadl slabý (byť to může být tou levou rukou)..

  • formic81
    16. února 2021 11:28

    @kisa

    Tady to nefunguje jako v NHL a NBA, kdy kdyz tradujes hrace, tak ten druhej team bere celou jeho smlouvu a ty se tak muzes zbavit celyho kontraktu bez jakejkoliv skod na salary capu. V NFL je to jina pisnicka

    muzes prosim rozvest jak A-Rod LaFleura limituje? Jakoze s Rodgersem musi tolik hazet nebo v cem je problem? Ja nevim jestli si to lidi uvedomuji, ale trojice McVay, Shanahan a LaFleur je neskutecne provazana. Vsichni pochazi z toho coaching tree kolem Kubiaka a M. Shanahana, kdy spoustu veci od nich je soucasti jejich playbooku. McVay a Shanahan to uz jasne ukazali ve Friscu a Rams, kdy oba teamy jsou primarne zone-run offense coz byl zaklad offense staryho Shanahana a Kubiaka. Tihle tri navic spolu pracovali 3 roky ve Washingtonu prave pod starym Shanahanem. LaFleur pak delal QB coache Faclons, kdyz Shanny ridil offense Falcons a o rok pak delal zase OC McVayovi behem prvniho roku u Rams. Pak se presunul do Titans na post OC, kde zacal aplikovat vic run-heavy game. To byl taky prvni rok Henryho, kdy se tusim dostal nad 1000 yardu a pak uz zacal kouzlit, navic behem ty doby jeste pomohl s developmentem Arthura Smithe, kterej uz ted dela HC Falcons. Je strasne zabavny, jak se ty coaching trees vyvijej a jak jsou ty lidi propojeny.
    Navic na Packers se rukopis LaFleura podepsal hodne (vzestup Aarona Jonese a celkovy running game budiz dukazem), lec si nemyslim ze s typem QB jako je Rodgers musis mit tak podobny styl jako treba McVay nebo Shanny, kdy oba maj o tridu horsi QBs. Tam je to pak ocividny, proc tolik tlaci running game. Naopak ja si myslim, ze LaFleur by mel dat vetsi ruku Rodgersovi v callovani offense. Sami fanousci Packers muzou potvrdit, ze kdyz hraje Rodgers v tempu, tak ten football vypada neskutene. Problem podle me bude v egu obou ucinkujicich. Rodgerse podle me neskutecne nasralo to draftovani Lova a vybicoval se tak k MVP vykonu. Nikdo do toho nevidi, ale myslim si ze LaFleur bude chtit taky ten spotlifght pro sebe a to samy Rodgers.
    Tudiz podle me nebrzdi Rodgers schema LaFleura, ale spis osobnost obou a neochota udelat nejakej krok zpatky.

    Jordan Love byl pro me teda dost questionable pick. Sel z college, kde se naucil naprosty hovno, je to divize odkud nechodi tolik hraci do NFL. Mel 1st round grade kvuli upsidu co jeho telo dokaze. Navic on tam mel fakt jednu dobrou sezonu tusim. Josh Allen sel z Wyomingu, coz je stejna divize a trvalo mu 2 roky v NFL nez zacal vypadat jako franchise QB. A to mel jeste stesti, ze ma takovy telo jako ma, protoze ty prvni dve sezony hral jak totalni blazen a nekdo ho mohl vypnout fakt nehezky. Az s prichodem lepsich WRs, o-line a coachingu konecne dokazal uplatnit talent a zacal vypadat jako franchise QB.
    To ze letos ho prehral UNDFA Qb Boyle je proste problem. Vem si ze ty hrajes celou dobu na college proti lidem, kdy 80% tech hracu po skole skonci s footballem. No a pak jdes do training campu Packers kde napric sezonou hrajes s backups, ktery ale treba byli draftovany a nebo nejak si vydobili misto v NFL. Ten rozdil je pak pro toho QB fakt velkej a nemusi to zvladnout, coz v pripade Lova tak vypada. Je furt extremne mladej, ale je to project na dalsi 2 roky nez bude vubec schopnej startovat.

  • kisa
    16. února 2021 11:57

    @formic81 Díky moc. Za všechno vysvětlení, ten rostoucí koučovský stromeček a jeho větvičky:-)) Boží. Nanapadlo by mě, že vzestup RBs v Packers je vlastně dán tímto. To je zajímavé info, protože pak ten Aaron Jones půjde jinam za mega kontrakt a tam s blbým callingem zapadne. Ostatně neschopnost Seahawks letos pracovat s RBs (a TEs) byla očividná a to si myslím, že Chris Carson by klidně mohl být top RB (mám podezření, že mu to schválně posrali, aby si pak neříkal o velké peníze a nechtěli ho jinde:-))). Ale je dost možné, že takový hráč odejde k jinému kouči a stane se naprostý top v lize a naopak půjde nějaký skvělý RB k nám a dopadne na nic. Uvidíme co nový OC v SEA. No a na závěr, ta ego-situace v GB je podle mě blbá.

    Btw. ohledně Allena byl ten starý drb, že chtěli SEA Wilsona trejdnout mj. za 1st pick do Clevelandu (ostatně sám RW3 je z Ohia) a právě jako jedničku si měli chtít vzít Joshe Allena, protože měl být typově podobný, ale navíc vyšší. Ale byl to jen takový ten klasický drb.
    (Upraveno: před 7 měsíci)

  • Lešky4
    16. února 2021 16:15

    @kisa žasnem nad niektorými komentármi . Vynechaj kozu Brady a úkaz mi QB ktorí majú 3 a viac ringov. PM18 má 2 ,ultimate QB a jeho 2.ring vieme že to je defense zásluha . Big Ben má 2 a to je horší QB ako Brees ARod a spol. Je to tímový sport proste , anomáliu Brady nepočítam . A ano myslím si že veľkú rolu v tom hrá Bellichick tak aj defense Bucs tohto roku. Mahomes je topka a videli sme ako dopadol v SB keď mu už ani jeho WR nepomohli a spoluhráči .

    ARod limit pre GB v playoff 🤦‍♂️ Tie jeho kyslé ksichty nemusím tiež ale znova hádzať to na neho že nevyhrajú SB :D bez neho by tie play off ani nehrali . K tomu zápasu on odohral lepší zápas ako Brady ale prehral . Reči typu prehliadol voľného hráča atd tak to ti pustím tápe a nájdem každý zápas voľných WR čo ich QB prehliadnu alebo nemajú ako 1read. To okno rozhodovania je mega úzke . Načase Rodgers je dosť súťaživý guy len nemá proste tu povahu ala Mahomes Brady a skôr nachodí kysli ksicht ked sa mu nedarí .

    ARod limituje LeFluera . Pozri si aký mega úspešný bol LeFluer v Titans ako offensive coordinator. Veľa hejtu bolo prečo práve jeho Packers prijali ako HC. Rodgers má sám teraz voľnejšiu ruku čo si aj užíva .

    A vlastne čo teraz píšem rozvášnene tak čítam zároveň @formic81 koment kde to všetko vysvetľuje . Zároveň by som len dodal Formic že za Allen progresom stojí jeho offseason workout kde zmenil mechaniku hodu a pod veci , sám to vysvetľoval .

    Dúfam že neznie môj koment arogantne ani nič veď od toho je diskusia len niekedy má take komenatare nenechajú chladným :D A nie som žiaden Rodgers lover . Moji obľúbení QB PM18 a Mahomes

  • kisa
    16. února 2021 17:05

    @Lešky4 Ahoj, myslím, že řadu názorů jsem už poopravil a souhlasil s jinými. Ale je fakt, že tomu Rodgersovi asi dál křivdím..

  • kisa
    12. února 2021 20:59

    Jsem teda čekal nějaký trejd? Ale asi někam chce a ti na něj nemaj? Nevím. EDIT: jo, tak on požádal
    (Upraveno: před 7 měsíci)

  • Lagasse
    12. února 2021 19:46

    Tak že by šel J.J za brachou
    (Upraveno: před 7 měsíci)

  • Lagasse
    11. února 2021 23:52

    Super Bowl LV Mic'd Up! Tohle nemá chybu ...
    https://www.youtube.com/watch?v=Wu9KLQltxxo
    (Upraveno: před 7 měsíci)

  • kosto1
    11. února 2021 14:40

    Chalani jedno veľké dakujem za celú sezonu.Sledujem NFL od r.2008 a túto som si užil maximálne.Vaše podcasty som čakal každý week ako malý chlapec,pomáhalo mi to v tipovaní a bola to neskutočná zábava.Takže klobouček dole a budem čakať na dalšie vaše akcie.Ročník končí ale verím že vás znovu budem môcť počuť.Díky za váš čas,už teraz mi chýbate.

  • Baloo
    11. února 2021 14:28

    Díky za parádní poslech. Baví mě, zajímá mě co nejvíce pohledů! Tady i ten náš a Honzův na letošní SB https://www.youtube.com/watch?v=DcMCro53Vmc

    Pro Kansas hodně těžký týden - na všech frontách. Ale IMO se vrátí silnější.

  • 12palcu
    10. února 2021 22:47

    Argumentovat sílou depth chartu, když v čase Superbowlu měli Bucs možná nejkompletnější tým z hlediska zranění je trochu zvláštní. V podstatě jim nechyběl ani 1 hráč základní sestavy, natož nějakej fakt klíčovej. Spousta hráčů měli počas sezóny problémy se zraněním, ale i ten Vea se stihl dát na SB dokupy, žádnej důležitej hráč out for season. Ano, někteří hráči byli dotlučení, ale byli na hřišti a hráli. Takže tady s Doktorem nemohu souhlasit. Jinak jak jsem psal během sézony: NHL, NBA, MLB, NFL a slavilo se pouze v Tampě a LA (2/2), že já vůl si na to nevsadil, ale zase sázet na výhru Bradyho, přeci jenom čest má člověk jenom jednu🤮😄.

  • Lagasse
    10. února 2021 11:51

    https://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-dalsi-sporty-americky-fotbal/391183/pomohli-legende-rozhodci-za-chiefs-se-postavily-maminka-i-pritelkyne.html

  • EBT
    10. února 2021 17:35

    Sorry, ale tahle žumpa si na NFL jenom honí sledovanost. V životě o NFL nenapsali seriózní článek a pouze sdílí podobné bulvární, s prominutím, sračky. Pardon, muselo to ven 😁

  • Lagasse
    10. února 2021 20:49

    @EBT Ja vím že je to odpad jen postuju na co sem narazil :)
    (Upraveno: před 7 měsíci)

  • EBT
    11. února 2021 04:30

    @Lagasse to nebylo na tebe, měl jsem potřebu si vypsat zlost na tento plátek 😁

  • LaSkala27
    11. února 2021 14:24

    @EBT ako fanúšika Chiefs sa ťa musím spýtať. sú Mahomesovci takýto bežne? ja som teda narazil na nich až teraz a hneď takto negatívne. Ale ten jeho brat a budúca ex, vyzerajú byť dosť otravní. Zachytil som veľa (asi) vtipov v USA ešte pred SB "nikdy som si nemyslel, že budem fandiť Bradymu, ale kvôli týmto dvom budem". mamu neriešim, tá si len chráni svoje "big baby"

  • EBT
    11. února 2021 14:34

    @LaSkala27 Je z toho haló. Já osobně jsem s nima ani nepřišel nikdy do "kontaktu". To asi vyjadřuje vše. Nikdy jsme o nich nic neslyšel, jen o jeho manželce, se kterou jsou asi od základky 😁 Spíš se potřebovalo o něčem psát. V běžné sezóně jsem o nikom z nich opravdu nic neslyšel.

  • Lagasse
    11. února 2021 14:38

    @EBT Tak víš jak to je ,když se vyhrává je vše "zalité sluncem" horší ,když něco nevyjde .. :)
    (Upraveno: před 7 měsíci)

  • Hagedorn
    9. února 2021 20:17

    Zdravím nějak nechápu ty řeči tady o piskání pro tampu a tak ? Neřekl bych že rozhodčí zápas nějak nezvladali. hlavní faktor podle mého byl že Kancas celou sezonu jel celkem bez problému a porád to samé. V žádném zápase si nezkusil nic jiného než Mahones hod Hill, Kelse konec, netočil hráče, nedriloval běh jako takovej (Henry,Kamara......) a jak by se jim v tomle zapase někdo takovej hodil. Ale chápu to když vám porád vychází jedna věc se kterou vyhraváte tak se pak bojíte jit do něčeho jiného. Za prohru kancasu podle mého může trenér off. neudělal dostatečně variabylní team který by se přizpusoboval a měnil se podle náročnosti soupeře a jeho stilu. Když jdete proti nejlepší obraně která váš stil studovala celou sezonu tak čím víc toho umíte tím spíš ji něčím překvapíte. Nehledě na to že během by se tolik nesoustředili na Mahonese ale pokud by po 3 -6 běhách hodil tak by to bylo méně čitelné a obrana tampy by se víc unavovala. Takle šla hned po Mahonesovi jak kuře po flusu. Tampa to vlastně měla hrozně jednoduché v podstatě. Kancas ji nemohl ničim překvapit protože toho moc neuměl. Tampa oproti jela víc stilu útoků a vypadala zdravěji i co se týče tymovosti vypadala semknutě jako jeden kdežto kancas tak trochu každej sám za sebe. A hlavně Tampa byla taková disciplinovanější mam trenéry, Bradyho a ty budu poslouchat a konec. Hráči kancasu mi přišli namistrovaný a opojený uspěchy ze základní části a nabyli pocitu neporazitelnosti a bylo to znat na jednotlivé frustraci hráčů už v první půlce. Tampa vyhrála jak na křišti tak v hlavách hráčů.

  • EBT
    10. února 2021 04:13

    Občas si ty zápasy Kancasu aspoň pusť než budeš psát analýzy. Dík 😁👍

  • EBT
    9. února 2021 16:56

    RIP Marty ! :(

  • votier
    9. února 2021 13:35

    Díky moc, za to co a jak děláte. Web NFL.cz sleduju poměrně krátkou dobu, cca 4 roky, ale za tu dobu prošel velkým vývojem. Osobně oceňuji hlavně podcasty před každým kolem, živé sledování draftu byl masakr, zapojení Štigiho a Laciho, protože víc hlav víc ví :-). Studia v PO a před SB, byla už je jen pomyslná třešnička na dortu. Tedy díky za vaše úsilí a čas.
    A jen malá poznámka, která se už vlastně týká post-season. Ve studiu zaznělo, že Tampa vyhrála i proto, že měla velmi komplexní tým. Hlavně Doktor často zmiňuje názor, že tým se má budovat okolo obrany a O-line a QB je vlastně až ta poslední, byť nejdůležitější součást, která se má dosadit do již fungujícího týmu. A s tím souvisí draft a podpisy FA. Koukal jsme se na poslední tři roky draftů Bucs. A je to celkem zajímavý.
    Rok 2020 - Tristan Wirfs, 1. kolo, OT.
    Antoine Winfield, 2. kolo, safety,
    Tyler Johnson, 5. kolo, WR
    Rok 2019 - Devin White, 1. kolo, ILB
    Sean Murphy-Bounting, 2. kolo, CB
    Jamel Dean, 3. kolo, CB
    Mike Edwards, 3. kolo, safety
    Scotty Miller, 6.kolo, WR
    Rok 2018 - Vita Vea, 1.kolo, DT
    Ronald Jones, 2. kolo, RB
    Carlton Davis, 2. kolo, CB
    Alex Cappa, 3. kolo, Guard
    Jordan Whitehead, 4.kolo, Safety
    Tady je myslím vidět kvalitní práce GM, skautů a celého office Bucs, když dokázali v posledních třech draftech získat
    10, 11 kvalitních starterů. Za nováčkovské kontrakty. A mezi nima třeba extratřídu Devina Whitea. K tomu tam je ještě Cappa, který se zranil, ale normálně by hrál. Tedy vlastně skoro půlku sestavy. A do toho pár dobrý podpisů FA - Fournette, Suh. Tedy poslední dílek do skládačky nebyl mladý QB z draftu, ale Brady, jeho room mate AB a důchodce Gronk. A SB máte doma :-)). Čímž sem chtěl naznačit, že draft je důležitý, ale ne z hlediska hledání zázračných jednotlivců a hvězd, ale spíš z pohledu, jak se dá vybudovat úspěšné mužstvo.

  • TomRaider
    9. února 2021 12:20

    Evolúcia pokračuje
    Vďaka Vám: nový web, tv štúdio 👌

    Superbowl už komentár nepotrebuje, všetko je napísané / povedané

    Sezónu som si užil, napriek covidu
    Highlight pre mna boli naše 2 zápasy vs Chiefs 💪

    Na záver: Reklama s Lombardim bola skutočná chuťovka 👍

  • EBT
    9. února 2021 11:15

    Doposlouchal jsem konec a chtěl bych taky všem poděkovat, hlavně lidem zde v diskuzi, že tu nejedou žádné hejty, ale vede se tu konstruktivní diskuze. Letošní sezóna byla taková všelijaká, včetně přechodu na nový web, tak doufejme, že se do příští ještě vše doladíme a užijeme si tu následující i s diváky! Díky taky Ondrovi, že tenhle web drží při životě! Nfl zdar 👋

  • Luc123
    9. února 2021 10:35

    Podle mě se zase zbytečně hledají důvody proč Kansas prohrál, místo toho aby se hledalo proč vyhrála Tampa. Kansas odvedl v secondery poměrně dobrou práci, Evans měl 1 catch, Goodwin 2.. Kansas ze hry úplně dostal nejlepší 2 WR a ani Miller nic nezachytil. Jen Brown měl solidní zápas a pak něco pochytali TE. Secondery Chiefs hrála dobře až na ty penalty, které ale po většinou byly. Mě nejvíce překvapilo, že útok Chiefs za celý zápas prostě nic nevymyslel. Dejme to Patrikovi a on něco vymyslí, to fungovalo poslední 3 roky, ale v neděli to nefungovalo protože neměl čas i když hrál za mě super zápas. Žádný jiný plán, ale neměli. Žádný triky finty, výmysl, prostě nic. Mě se zdá, že se o nic nepokusili a rozhodně si nemyslím, že se vezli od začátku. Oni vedli 3.0 pak prohrávali 3.7 a zastavili na goalline útok Tampy po krásném drivu a tam měli momentum na své straně, navíc Hill udělal hned první down. Oni měli šanci být ve hře, ale prostě ten tlak na Mahomese byl extrémní. Kdybych měl PM vyčíst jednu věc, najít jednu chybku, tak se mi zdálo že po snapu vždy utekl hned dozadu a ten tlak přicházel okolo. Středem kapsy tam to bylo lepší. Okolo to ale byl průchoďák a když on couval tak to LT ani PT prostě nestíhali s Baretem ani s JPP. Tampa hrála dobře ve všech formacích, útok dal za 2 a půl čtvrtiny 31 bodu a kdyby musel tak by dal 40. Tampa s Bradym v útoku našli cestu i když jim vypli 2 největší zbraně. První 2 drivy jim nevyšly ale pak udělali úpravy a šlo to. Fournet hrál super zápas, to je zapomenutý hridna a v tomto konkrétním zápase byl on nejlepším hráčem útoku Tampy.
    (Upraveno: před 7 měsíci)

  • babelx
    9. února 2021 16:34

    Diky za tve shrnuti vzdy po kole/zapase, vidis tam vzdy jiny/zajimavy veci...jinak trochu fanouskovstvi nikdy nevadi...Souhlas s Fournettem...

  • Luc123
    10. února 2021 09:03

    @babelx Díky za zpětnou vazbu :-)

  • Ninja
    9. února 2021 08:27

    Tampa měla letos v playoff obrovské štěstí, Kansas si taky vybral zápas blbec. Navíc Tampě dost pomohl první poločas pískaný jasně pro ně. Superhrdina se dostal do hlav rozhodčích. Tampa by možná i tak vyhrála, ale byl by to určitě lepší a vyrovnanější zápas. Díky tomu asi nejnudnější podívaná za sezónu.

  • onpav
    9. února 2021 12:17

    Jj, není nad to mít štěstí a získat Lombardiho trofej, kdy si proti tobě v play off vyberou 3 špičkové týmy v řadě den blbec :-D

  • TomPetri19
    9. února 2021 14:22

    @onpav říkat Washingtonu špičkový tým...

  • onpav
    9. února 2021 14:39

    @TomPetri19 Chiefs, Packers a Saints. WFT jsem právěže nemyslel :) Ti si navíc nevybrali den blbec, ale hráli své maximum a Tampu potrápili možná nejvíc ;)

    Jen doufám, že z mého postu jde poznat ironie, pač si narozdíl od Ninji fakt nemyslím, že je to faktor štěstí, když 3 kvalitní soupeři po sobě hrají v tak důležitém zápase výrazně pod své možnosti :)

  • Red_Skin82
    9. února 2021 14:50

    @TomPetri19 do špičkového týmu má Washington daleko, to já sám vím moc dobře, ale paradoxně mi přijde že dali Tampě v PO zabrat nejvíc.

  • TomPetri19
    9. února 2021 16:49

    @onpav aha, moje chyba, myslel jsem že hráli jenom 3 zápasy :D na Saints jsem uplne zapomnel.

  • EBT
    9. února 2021 08:13

    S rozhodčíma souhlasím s Lacim a Doktorem. Za mne pískání ohromně špatné, ale zápas to neovlivnilo, prohráli bychom tak jako tak. Hlavní problém vidím přesně v tom, že určité věci se tolerují celé play-off a najednou je to naopak. Také nechápu tlačenku té blondýny. Odpiskano nemá skoro nic a hned dostane SB, aby se mělo o čem psát a uměle vytvořená rovnost opět zvítězila. SB se má dávat za odměnu a dlouholetou praxi, jako to bylo vždy.

  • dalid
    9. února 2021 08:05

    Prekvapuje ma, že sa nehovorí vôbec o punterovi Chiefs, ktorý zápas nezvládol a timeoute Reida na konci polčasu

  • Venkovan
    9. února 2021 19:35

    Toto jsem psal pod jiným článkem. Můžeme diskutovat:

    Mně to nedá. Nemůžu se zbavit dojmu, že to Andy na konci první půlky nějak nezvládl s časem. Vzhledem k okolnostem asi nebyl ve své kůži a jistě by to asi neznamenalo pak vítězství, ale... Nešlo jim to, naopak Tampa byla nebezpečná s dokonalou obranou, a on nechá jít Bradyho před koncem poločasu znova na hřiště. Nevím, je to pohled z gauče, ale asi bych nechal timeouty timeoutama, ke konci poločasu nějak skóroval a v kabině se to pokusil dát dokupy. Začali by na míči a s deficitem o touchdown menším.
    (Upraveno: před 7 měsíci)

  • EBT
    9. února 2021 07:18

    35:00 - Nesmysl, Chiefs ten depth mají a v podstatě s tím hrají celou sezónu a udělali s ním SB. Žádný tým, ŽÁDNÝ tým, nemá takový depth, aby mohl vyměnit 4 z 5ti hráčů v OL. K tomu ještě většina hráčů ani nehrála na svých originálních pozicích a už před sezónou nám optovali LDT a Niang. Můžeš mít depth a nahradit sem tam nějaký článek, ale nikdo nemá depth na to, aby postavil novou oline.

  • Vontae_Mack
    10. února 2021 10:55

    Úplne súhlasím, tuto doktor riadne prestrelil. Tampu som nesledoval cez sezónu, neviem koho mali zraneného a ako ho nahradili, ale pokladám za vylúčené, aby mali rovnocennú náhradu všade. Za Whita, Davida, Barreta, Veu či JPP? A teda reč je práve o Oline, by som chcel vidieť ako by Tampa nahradila také straty, ako ste mali vy.

    Inak ale ty si to nejak divne napísal nie? To že ste vymenili 4 z 5 hráčov v OL je už vrátane tých optoutov nie? T.j. že guardi optli, a tacklovia sa zranili, a nie že guardi optli a ešte aj ďalší dvaja guardi sa zranili...

  • maro
    9. února 2021 04:55

    Sedem. Ak chceš byť úspešný, musíš mať obranu lepšiu ako súperov útok, a útok aspoň o trošku lepší ako súperova obrana...

  • Hagedorn
    8. února 2021 20:52

    Chci vám poděkovat za tu práci kterou odvádíte. Studio i přenosy jsou super. každá neděle večer je svátkem a každé pondělí je hned lepší opravdu díky. Moc se těším až nás provedete další sezonou. Díky moc.

  • SKOL
    8. února 2021 20:18

    https://www.youtube.com/watch?v=5L6juLUkwuw
    Jo tak už je jasné, proč se Gronk vrátil :D

    https://www.youtube.com/watch?v=yRIOPfvMgOU
    Gronk :D :D :D :D :D :D :D :D

  • Lagasse
    8. února 2021 20:43

    to první je jasnej Top bože vvečeře letěla na monitor ...

  • OMAHA2
    8. února 2021 20:06

    Pustím si až zajtra a možno ešte neskoršie, rana je príliš čerstvá a určite bude velebenie Bobeša / samozrejme úplne zaslúžene/ a to si už dám radšej tabaskové očné kvapky...

  • Venkovan
    8. února 2021 19:25

    Teď vážně, kdyby se vyhlašoval opak MVP Super Bowlu, kdo by to byl? Hardman? Nebo celá receiving corp KCC?

  • Venkovan
    8. února 2021 19:19

    Začalo se Brnem, to se mi líbí🥰