AKTUÁLNĚ
Podcast Ondra Horák 08.05. 15:00

NFL.cz Studio - Zhodnocení draftu AFC - živě v úterý 17:15

Draftový maraton uplynul jako voda a my jsme nechali uležet všechny myšlenky a dojmy a po více než týdnu vám přinášíme zhodnocení draftu. V prvním díle se podíváme na konferenci AFC a další týden potom vyřešíme konferenci NFC. Můžete se těšit na klasickou studiovou sestavu a samozřejmě mnoho moudrých řečí a dojmů. Určitě přijďte na přímý přenos. Jako vždy se budeme věnovat i chatu a otázkám diváků. Nenechte si proto ujít vysílání na našem YouTube kanále v úterý 11.5. od 17:15.


K poslechu i na Spotify a Apple podcastech

----------------------------------------------

PATREON, PAYPAL a BANKOVNÍ SPOJENI najdete zde:

https://nfl.cz/novinky/203/nflcz-podporte-nas-web-a-redakci

Za veškerou podporu moc děkujeme

Sdílejte na sociálních sítích

Ondra Horák

Zobrazit profil

Napsat komentář

Pro přidání komentáře se prosím přihlašte

Komentáře ke článku

  • TomRaider
    12. května 2021 14:18

    Jou 💪
    Užil som si to 👍
    Hodnotiť Raiders je sci fi 😄

  • DCC
    12. května 2021 13:40

    Tak za mě grafika super. Doktor s Lacim divnej/vypadávací zvuk.

  • Ondra Horák
    12. května 2021 14:47

    To bohužel (nebo bohudík :)) nebylo chybou techniky, ale prostě špatným přenosem přes Zoom. Jinými slovy, dělalo by to, i kdybych to vysílal "starou" technikou. Zoom nějak neměl den.
    (Upraveno: před 2 měsíci)

  • borow
    12. května 2021 07:10

    Všechno super, jen tam už prosím nepřidávejte žádné technické hračičky, efekty a výzdobu. Opravdu nejmíň rušivý dojem je, když jedete bez těch postranních panelů a vychytávek a když se netočíte při mluvení na mikrofon. Jinak se skvěle doplňujete a díky za všechny ty komentáře k draftu! Daleko lépe se v tom pak my amatéři orientujeme. :-)

  • Luc123
    8. května 2021 16:27

    Už se těším, ale čekal jsem že se začne NFC přeci jenom tam je více velkých témat, 49era a jejich volba a pak Rodgers a v neposlední řadě volba Saints. I když asi chápu že to Laci a Nori ještě nevydýchali a potřebují týden navíc.

  • Ondra Horák
    9. května 2021 08:42

    Právě proto, že je tam víc velkých témat, tak si to dáme až jako druhé! :) Ať je na co se těšit :D

  • Véča
    18. května 2021 08:34

    @Ondra Horák a kdy si to dáme? Dnes?

  • Ondra Horák
    18. května 2021 10:09

    @Véča https://nfl.cz/podcasty/415/nflcz-studio-zhodnoceni-draftu-nfc-zive-ve-stredu-1700 :)